PET mi 2 LF3 mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Albatrossa tarafından 23 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Albatrossa

Albatrossa User

Merhaba. Hesabı dün açmıştım ve az önce birleştire biraz bakayım dedim. Öncelikle yeni başladığım için tabii ki lazerlerim, jeneratörlerim ve diroidlerim full değil. Şuanda birleştirden 2 LF-3 yapabiliyorum. Veya 5 bin uridium daha verip P.E.T alabiliyorum. Sizce LF-3'leri yavaş yavaş ticaretten tamamlayıp P.E.T'i birleştirden kazanıp sonra kamikaze modülünü alıp mı kasılayım yoksa 2 LF-3'ü mü alayım?

2. PET cok uridiuma mal oluyor içini dizmesi falan LF3 daha mantıklı gözüküyor bence

Albatrossa bunu beğendi.
  3. Cillos™

Cillos™ User

VIP almazsan kamiyle kasılamazsın ki modülleri 3. seviyeden düşük alma. 1. ve 2. seviye aldığın modüller uri israfından başka bir şey değil.
    Pet almanı tavsiye etmiyorum ama lf-3 almanı da tavsiye etmiyorum. Montajdan lf-3 yerine spectral lancer 3 birleştir. Gemideki diğer lazer slotlarını ise dükkandaki 300 bin kredilik spectral lancer 2 ile doldur. Spectral lancer npclere çok hasar verir, oyunculara az hasar verir. Spectral 2 npclere 130 vuruyor spectral 3 npclere 175 vuruyor. LF-3 ise 150 vuruyor.

Albatrossa bunu beğendi.
  4. Albatrossa

Albatrossa User

Başka önerisi olan var mı? Açıkçası şuan Spectral 3 ile LF-3 arasında kaldım çünkü bazen düşman oyuncularla savaşmak zorunda da kalabiliyorum, ayrıca görevleri de var.

Edit: Birkaç sorum daha olacak. Şuan Leonov kullanıyorum ama Spectral lazerler eskiden yoktu. Goliath alıp içini bunlarla donatıp cubikon partilerine katılayım mı?
    Diğer sorum ise eskiden BO-2 dışında ya BO-1 ya da AO-3'ten birini alıyorduk. Fakat artık 2 tane de füzyon kalkanı gelmiş. BO-2'nin yetmediği yerlere bu 4 seçenekten hangisini alayım?

Son düzenlenen: 24 Aralık 2017
  5. Cillos™

Cillos™ User

Füzyon kalkanı 3 b0-2 ye alternatif bir kalkandır. Elinde varsa kesinlikle onu kullan

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bence LF-3 ve PET'e harcama yapmayın.LF-3 yerine 300.000 krediye SLL-02 alın, yaratıklara neredeyse aynı hasarı veriyor. Ucuza kapatmış olursunuz ve çok hızlı ilerlemiş olursunuz.Zira uridiumlar da o montaj malzemeleri de çok değerli, ileride daha iyi noktalarda kullanabilirsiniz.

Cubikon partilerine katılamayabilirsiniz, zira insanlar tek başlarına dönüyor cubiyi genellikle.Leonovdan goliye geçiş için biraz bekleyin derim.Füzyon kalkanı 3 veya füzyon kalkanı 2, bo2 yoksa kullanılabilir.

İyi forumlar.

Cillos™ ve Albatrossa bunu beğendi.
  7. Albatrossa

Albatrossa User

Elimde yoksa hangisini satın alayım?

8. Cillos™

Cillos™ User

Uriyle satın almayın. Açık arttırmadan bo-2 satın alın.

9. Albatrossa

Albatrossa User

Boş yerleri doldurmak için, şimdilik hangisini alayım?

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Elinizde bo2 yoksa füzyon kalkanları, onlar da yoksa 256 bin kredilik kalkanı alabilirsiniz.

11. Cillos™

Cillos™ User

Boş yerlere lazer koyabilirsiniz. Benim önerim kesinlikle lf3 e veya b0-2 ye uri vermemeniz yönünde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.