Pet Modül/Protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Watch4em tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Watch4em

Watch4em User

Merhaba.Benim petim 5 level 2 seviye protokol ve modüller açık.8 level olmasına daha çok var kasamıyorum peti 8 level olana kadar sizce 2 level protokol ve modüller yeterli olurmu bana sadece toplama ve kamikaze alıcam.

2. İleride 3. seviye alacağın için zarar edersin. Görev bitiminde peti açarsan iyi tp gelir.

Watch4em bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız 2 seviye Modüllerde işe yaramaktadır.

Fakat ileride 3 seviyelerini aldığınızda boşa çıkacaklardır.

Onun için Peti 8 seviyeye çıkaraıpta 3 seviye ekipmanlar alırsanız daha yararlı olacaktır.

Kapı ödülleri ve görev ödüllerini alırken,Petinizin açık olmasını sağlarsanız,daha çabuk seviye atlıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

Watch4em bunu beğendi.
  4. Watch4em

Watch4em User

kapı yapamıyorum daha doğrusu enerji kasamıyorum pala kasılan yerde düşman tek atıyor kasamıyoruz.8 level olana kadar alsam kendini amorti edermi en azından enerji kasar 1mil875k ödül veren görev yapıyorum 90k tp geliyor pet e çok zor kasılıyor

5. Biraz dişini sıkacaksın kardeşim yukarıda modum da söylemiş işe yarar ama 8 lwl olunca petin 3 seviyeleri aldığın zaman 2ler kenarda can sıkıcı bir şekilde duracak hem çok aşırı bir fayda sağlayacağınıda düşünmüyorum sana 2 lwl modullerin bence petin 8 lwl olana kadar bekle :)

Watch4em bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.