Pet modül ve protokol seviyeleri hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Protokol ve modüllerde 1-2-3 seviyeleri var bunları direk 3.seviyemi takmak gerekiyor yoksa 1-2-3 beraber takarsak dahamı tesirli olur lazer için yada kamikaze için direk 3 mü almalıyız yoksa 1-2-3 beraber alıpmı takmalıyız hasar daha fazla olsun die çünku bu soruyu geçen cevap aldıgımda seviye 1-2-3 beraber olursa daha hasarlı olur cevabı verildi mod tarafından ama bugun arastırıken baska bir mod böyle bir soruya direk 3.seviye alın 1-2 gerek yok cevabı verilmiş yani
    cevab verenlere şimdiden teşekkürler.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Mesela kamikaze modülünün aynı türünden bir daha pete ekleyemezsiniz.Bundan kastım kamikaze modülünün 1. , 2. ve 3. seviyelerini aynı anda kullanamazsınız.Bu yüzden 3. seviyeyi alıp kullanmanızı öneriyorlar.Fakat protokollerde böyle değil.Örneğin radar protokolünden 5 tane ya da daha fazla ekleyebilirsiniz.Diğer protkoller için de geçerlidir bu dediğim.

İyi forumlar

3. DaRRaB

DaRRaB User

Ozaman şöyle diyebilirmyiz bütün modüllerde 1-2-3 aynı adna kullanamayız sadece 1 tane kullanırız bir öncekini çıkarmak zorundayız fakat protokollerde 1-2-3 seviye beraber kullanabiliriz ve % oranda artar gibi.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet modüllerdeki dediğiniz doğru fakat protokoller için de 3. seviyesini kullanırsanız daha iyi .1.-2.-3. seviyelerini aynı anda kullanırsanız ekstradan bir faydası olmaz.3 adet 3. seviye radar kullanırsanız sonuç olarak daha fazla etkisi olur.

İyi forumlar

5. -liyorum3-

-liyorum3- User

Mesela bir 3lvl toplama modülü takıp 10 tanede 3lvl radar takarsan haritanın neredeyse tamamını senden uzaklaşarak dolaşabilir.kesinlikle tavsiyem en az 10 radar alman yönündedir. özellikle palladıumda süper oluyor.

6. DaRRaB

DaRRaB User

Hmm bir dk protokoller tamam sadece 3. seviye kullanıyoruz diğerlerini takarsak etkisi olmuyor modül de ise 1-2-3 değil 3-3-3 oldugunda etkisi oluyor demek istediğiniz bumu acaba.Neden sordum daha önce bir konu olmustu pet lazer için 1--2-3 kullanırsanız daha fazla toplam %7 hasar elde edersiniz diye cevap verilmişti siz ekstra fayda olmaz diyince kafam karıştı çok soru oldu kusura bakmayın çunku boşu boşuna topladım sanırım modul ve protokol yanlıs yapmıyım bundan sonra.

7. -liyorum3-

-liyorum3- User

aslında tam olarak demek istediği şu: modül bölümüne o modül türünden 1 adet takılabilir yani kaç lvl oldugu önemli değil aynı modülden takılamaz. protokol ise istediğin modülden istediğin kadar takabilirsin yani lvl farketmeden takabilirsin. modumuzun demek istediği 3 lvl protokol ve modüllerin daha iyi olduğu. özetle modül kısmına aynı modülden 2. kez takılamaz ama protokol kısmına aynı protokolden defalarca takılabilir. burdaki lvl mevzusu taktıgın ekipmanın gücüyle alakalı. örnğ:3 lvl protokol 1 lvl protokolden daha iyidir. 3 lvl modül 1 veya 2 lvl modülden daha iyidir.

8. DaRRaB

DaRRaB User

Sğl'sın Teşekkür ederim.

9. -liyorum3-

-liyorum3- User

rica ederim. sorun cevaplandıysa o yeter bana.

10. DaRRaB

DaRRaB User

Oldukça açıklayacı dünkü hediyeler hakkında bilgisi olan varmı ? Hala gelmedi Ticket attık ama sabırdan bahsediyorlar ilginç.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support size geçde olsa cevap verecek ve hediyeleriniz gelecektir.Başka sorunuz var mı acaba ?

İyi forumlar

12. DaRRaB

DaRRaB User

Support cevap verdi cevabı aşağıda yazıyorum böyle saçmalık olurmu ne yapmam gerekiyor bu konuda fikir verirmisiniz.

Çok özür dilerim oynadığınız sunucu dikkatimden kaçmış. Bayram Kampanyası sadece TR SUNUCULARINDA GEÇERLİ idi oynadığınız sunucuyu kapsamıyor bu yüzden kampanyadan yararlanamazsınız

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu gibi avantajlar forumdan hariç oyun ana sayfasındada bildirimi yapılıyor. TR serverlerinde ana sayfada etkinlik için bildirim yapıldı bildiride detaylı bilgi için foruma yönlendirildiler.
    TR serverlerinden başka hiçbir serverde bildiri mesajı yapılmadı ve hatta 17 ile 23 temmuz ramazan bayramı etkinliğide sadece tr serverlerinde duyuruldu.

Forumu kullanan darkorbit üyeleri fazla değil genellikle etkinlikleri anasayfada yapılan bildirilerde facebook sayfasında ve chatta atılan forum linklerinde duyurusu yapılıyor.

Geçmiş olsun diyeceğim. Daha yenisiniz belki ben size şunu belirtim. Oyun içinde yapılacak alışveriş veya özel günlerin haberleri forumdan hariç oyun ana sayfasında bildirilmektedir. Ve bu tür etkinlikler yapıldığında sadece TR serverlerinde geçerli oluyor.

İyi Forumlar.

DaRRaB bunu beğendi.
  14. DaRRaB

DaRRaB User

Sğl sın :) Açıkçası ben forumdan öğrenmiştim oyun ana sayfasından bakmadım chat te hep kapalıdır oyunda hem yeni hem eski sayılırım oyuna 2008 de baslamıstım sonra oynamadım uzun yıllar bu ay bi girim dedim hangi serverda oynadıgımı felan hiç dikkat etmedim açıkçası böyle olay olunca baktım desenize artık bayramlar bize yaramıcak :) Peki ben global dayım ve bir çok global server var 1-2-3 diye benım global avrupa global 1 de bile etkınlık olsa ben yararlanıyormuyum burda etkinlik oluyormu paskalya felanmı takıp etcez artık yani yine mağdur olmayalım.

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bazı özel günler veya haftalar bütün darkorbit genelinde kutlanmaktadır. Örnek verirsem Paskalya,Cadılar Bayramı,1 Nisan gibi günler tüm sunucularda gerçekleşiyor.Bizim bayramlarımız neden kutlanmıyor bilemicem heralde uygun değil herkez için. :)

İyi Forumlar.

16. DaRRaB

DaRRaB User

Oda bana denk geldi uzun sure ara vermenin sonuçları neyse artık yavas yavas çözeceğiz tekrar teşekkür ederim giden gitti günahları boynuna :) Bundan sonra etkinlik olunca ilk teyit alıp yapmak daha doğru.İyi akşamlar

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz. :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar ve Akşamlar. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.