pet modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum ben 5-3 te kesilen petimin tamirine verdiğim uriyle 10 diroitin yanına 10 tanede pet alırdım öyle bi imkan olsaydı.bıktım artık tamir ettirmekten bu peti koruyan modül hangisiydi.kombo gemi tamir modülü gemiyi tamir ediyor ama dükkanda altta peti saldırılardan korur diyor.onu um almalıyım hem tamir modülüm olsun hemde pet korunsun yoksa kombo koruma modülümü.ikiside mi koruyor.yoksa tamir modülü tamir ederkenmi koruyor peti sonra korumuyormu bi açıklarsan sevinirim dükkandaki açıklama yeterli gelmedi.dediğiniz modülü alırsam kesinlikle patlatamazlar bidaha değilmi.son olarakta bu kamkaze3 75000 alan hasarımı veriyor yoksa 75000dp hasarımı veriyor ona göre alacam kamiyi
    cevap için şimdiden teşekkür ederim

2. Drowhake

Drowhake User

Peti koruyamazsın , VIP alırsan işin kolaylaşır.

Emin olmamakla beraber alan hasarı diye biliyorum çünkü cubide protogitler kesiliyor.

3. Merhaba ,

Pet Tamir Modülü pet'i tamir eder fakat Pet Kombo Koruma modülünü kullanmadığım için net bilgim yok fakat

animasyona bakınca aktif edildiğinde gemiye hasar gitmiyor. Ama konu hakkında support'a mesaj yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum pet tamir modülüm var onu biliyorum.ben kombo gemi tamir modülünü sormuştum gemiyi tamir ettiğini biliyorumda dükkandaki açıklamada en altta peti saldırılardan korur diyor onu öğrenmek istiyorum gemiyi tamir ederkenmi pet korumada yoksa herzamanmı.kamikaze hakkındaki cevap için teşekkürler

5. Merhaba ,

Pet kombo gemi tamir modülü aktif olduğu zaman pet'inize saldırılamıyor sadece ve işlem bittiği zaman normal haline dönüyor. Modül seviyesine göre verdiği darbe puanları da değişiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.