PET MODÜLLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 16 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet Modül Yükseltme

1. Gelmeli

100,0%
  2. Gelmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Petini yeni alan bir oyuncu ilk modüllerini aldığında modüller düşük levelde oluyor belki o zamanda işe yarıyor ama biraz daha gelişince 1 level 2 level modül işe yaramıyor petinde leveli gelişince modül geliştirme gelsin örn:x modülü 1 lvl 5.000 uri 2. lvl 15.000 3. lvl 40.000 uri şimdi adam 2 level ken alsa daha sonra 3. leveline ihtiyaç duysa baştan tekrar uri harcıcak onun yerine farkını vererek belki farkından biraz daha vererek modülü geliştirsin öbür türlü adam 1 level kamikaze almış daha sonradan da 3 level kamika almış şimdi ne işe yaradı o 1 level kamikaze bence böyle bir yükseltme,geliştirme gelmeli

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  2. Mesela
    1. Seviye Kamikaze Modülü 7500 uridium
    2. Seviye Kamikaze Modülü 17.500
    3. Seviye Kamikaze Modülü 50.000

1 ve 2 farkı 10.000 uridium , 2 ve 3 farkı 32 500.Yani bu mantıkla farkları vererek alcak olursak toplamda 50.000 uridiuma almış oluyoruz.Oyunun kurmuş olduğu pet sistemi düzenine ve oyuncuların arasında ki alışılmış düzene yabancı.Ama bence daha iyi.Petin modül levellerini kullanmasında ki istediği level şartları hâla geçerli olacak tabi ki.Sadece bu kapsamda 50.000 biraz arttırılmalı diye düşünüyorum.
    7500>20.000>70.000 olabilir, sadece farkları vererek toplamda 70.000 uridiuma kamikaze modülünü temin etmiş olabiliriz.+1

Son düzenlenen: 16 Haziran 2016
  3. Aynen verdiğin yorum önerisine katılıyorum alışılmışın dışında bir rakam olması lazım yoksa diğer oyunculara haksızlık olabilir +1

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

+1. Katılıyorum :)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.