Pet modülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIFSMII tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IIFSMII

IIFSMII User

Petim 6 seviye oldu fakat modüller hala seviye 1 olarak gözüküyor. 2 olmaları gerekmez miydi?

2. siz dükkandan alıcak siniz levellerine göre

3. IIFSMII

IIFSMII User

1.seviye modül almadan 2 alamaz miyim? Pet 6 level oldu. Level 4'ten sonra modüllerin 2.seviyesi gelmedi.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabikide 1. seviye almadan 2. seviye modülleri alabilirsiniz.Tek gereken 4. seviye olması. 4 . seviye olduktan sonra 2. seviye modüllerin kilidi açılacaktır ve dükkandan satın alabileceksiniz.

İyi forumlar

5. IIFSMII

IIFSMII User

Ama yoklar dükkanda sadece seviye 1 modüller var supporta yazsam olur mu?

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Dükkanda istediğiniz modüle gelin sonrasında sağ tarafta buluna seviye seçiminden 2 yi seçiniz bu şekilde 2. seviye modül alabilirsiniz.
    Almış olduğunuz 1. seviye modüller seviye artışı yaşamazlar bu şekilde bir özellik yoktur.

İyi Forumlar.

IIFSMII bunu beğendi.
  7. IIFSMII

IIFSMII User

Teşekkürler ben seviye 2'nin ayrı geleceğini düşünmüştüm konu kilitlenebilir :D

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Rica ederim :)

Pet ile ilgili bilgileri BURADA bulabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.