pet modülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROOTS●ROCK●REGGAE tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3. seviye modüller için pete ilk alınması gereken modül nedir ?
     
  2. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Otomatik toplama modülü, Hammadde toplama modülü, Kamikaze, Kombo tamir modülü sıralamasını uygulayabilirsiniz.

    Keyifli Forumlar
     
  3. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    Kutu yada çöp toplatacaksaniz toplayici modulu yada hammadde ozellikle.paladium icin hammadde toplayici modulu almalisiniz egerki iyi bir toplama.saglamak isterseniz radar protokolleri seviye 3 olacak sekilde 1 kac tane almalisiniz her zaman modul ve protokollerde 3 level pet ekipmani alinmalidir.
     
  4. peki teşekkürler

    konu kilitlenebilir oto toplama modülü aldım ilginiz için sağolun
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2014
  5. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.
    Flood yapmak forum kurallarının 2. maddesi gereğince yasaktır bilginize

    Keyifli Forumlar
     
  6. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    Bence acele etmeyiniz seviye olarak petinizi 8 level yaptiktan sonra almaniz.simdi.seviye.3 icin alacaginiz modullerden daha iyi olacaktir cunki seviyesi 8 level olunce seviyesi dusuk olan ekipmanlarin yerine 3 seviye almak.isteyeceksiniz ve masraf olarak.size külfet olacaktir cok ihtiyaciniz varsa egerki vipseniz bence kamikaze alinabilir diger ekipmanlar icin acele etmeyiniz.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.