PET Modülü çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^NOAH tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ^^NOAH

^^NOAH User

Petimdeki modülün menzili olmasına rahmen dibimden ayrılmıyor aldığım paraya yazık okadar masraf ettim böyle yaparak zengin olucaksanız hiç olmayın...

2. KARANLIK

KARANLIK User

Pet modüle geçtiğinizde yakınınızda içerik varsa toplar.Ancak kendi kendine haraket etmez.Yakınınızda varsa gider toplar yoksa beklemede kalır.Yakınınızdakini toplar ve çevresindekileride menziliniz yettiğince bulur toplar.Bulamadığı noktada yanınıza geri döner.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  3. ^^NOAH

^^NOAH User

iyi ama 2500 menzille 700 menzilli modülüm aynı yerdeki şeyleri toparlıyorlar. Ozaman niye boşuna 30 bin uridyum veriyorumki?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır aynı yerdekileri toplamaz düşük menzilli belli bir yere kadar yakınında olsa bile geri döner.Ancak sizin kullandığınız devam edip toplayacaktır iyi forumlar.

5. ^^NOAH

^^NOAH User

tamam ama dibimde durması niye ben ilerleyince kutu buluyorum pet niye açılmıyor

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bakın kutuyu toplar eğer o kutununda yakınında varsa ilerler ancak yoksa yanınıza döner yani pet rastgele dolaşmaz açtığınız andan itibaren.İyi forumlar.

7. ^^NOAH

^^NOAH User

tamam tşkler...

8. Merhaba ;

Mod'umuzun dediği gibi, bir kutu görürse alır, onun yanında bir kutu daha varsa onu da alır, onun yanında diye diye P.E.T böylelikle uzaklaşır. Otomatik olarak kendisi kutu bulmaz maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.