Pet Modülü : Korsan Sandığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 14 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Bildiğimiz üzere pet korsan sandıklarının yerini saptayamıyor. Bence pet'e yeni bir modül getirilip Yeşil korsan sandıklarının da yerini saptayabilmeli. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

2. Gerektığını dusunmuyorum, ben şahsen bulamasamda..ki çok rahat buluyorum, o aradıgım zamanı sevıyorum olayın büyüsünü arttırıyor. :)

3. Gereksiz hem süprizin heyecanı başka 3 kutu karşıma çıkıyor 1 tane anahtarım kaldığında o kutulardan hangisini açayım diye düşünmek istiyorum .

4. Gereksiz demeyeyim ama şuan için şart değil. Çünkü korsan sandığı açmanın verdiği bir heyecan var. Pet ile açarsak hiçbir heyecanı kalmaz.
    Şahsen ben lf4 günlerinde pvpde kutu görünce seviniyorum :) birde bu modül gelirse bu heyecan ortadan kalkabilir.

5. anakin5555

anakin5555 User

Bncede gereksiz sandığı bulmak yerine toplasa daha iyi olur :D

6. ygafff

ygafff User

Şahsen 980 anahtarım var ve açmaya üşeniyorum,Belki başka benim gibi arkadaşlar vardır diye sordum. Konu kilit

7. anakin5555

anakin5555 User

Üşenme her haritada en az 40 tne aç genelde yan yana duran iki veya daha fazzla kutuyu aç. Tasarım çıkartırsın. Lf4 apis bo2...

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.