Pet modülü ve protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terrablade tarafından 29 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sorum çok kısa. Sırası ile hangi modül ve protokolleri alıyım. Vip ve katlayıcı yok.

İyi forumlar.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kamikaze , Oto Yağma , Düşman Bulucu. Bu modüllerin 3 seviyelerini alın. Vipiniz ve katlayıcınızın olmasına gerek yok her gemide bulunması şart olan modüller bunlar.

Pet menzilinin artması için 3-4 tane Radar protokolü ve protokol kısmını tamamlayacak kadar lazer protokolü alabilirsiniz. Kutu topluyorsanız kurtarma protokolü alabilirsiniz 8-9 tane kadar.

İyi forumlar.

3. Öncelikle PET'ini 8.seviyeye getir.
    Sonrasında, eğer kutu toplayıp gelişeceksen;
    3.SEVİYE OTO YAĞMA MODÜLÜ
    3.SEVİYE 3 ADET RADAR
    3.SEVİYE X(en fazla 9) ADET KURTARMA PROTOKOLÜ(buradaki sayı senin insiyatifine kalmış, hem protokol fiyatı yüksek hem de slot kilitlerini açma fiyatı yüksektir, hepsini alırsan maksimum avantaj sağlarsın.)
    Yaratık kesip gelişeceksen;
    3.SEVİYE KAMIKAZE MODULU sana çok fayda sağlayacaktır.
    Taş(Palladium) toplayıp gelişeceksen;
    3.SEVIYE HAMMADDE TOPLAYICI MODULU
    3.SEVIYE RADAR PROTOKOLÜ(En az 3 adet)

Hangisini tercih edeceksen ilk onu almaya yönel, hepsini de almak zorunda değilsin.
    Bunlara ek olarak Kombo Gemi Tamir Modülü'de gemini yeniden tamir etmede ek fayda sağlar.

4. Cevaplar için teşekkürler. Kutu toplarken bazı düşman petlerine saldıramıyordum sebebi nedir?

5. Öncelikle manuel olarak roket atarsan saldırıya açık hale gelirler

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Pet kaçınma manevrası protokolü sayesinde olur. İşaretlenmesini ve vurulma ihtimalini azaltır.

İyi forumlar.

7. benimde kafama şu yakıt protocol ü takıldı nasıl kullanan varmı işe yarıyormu ben 8k mazot ile :D 200-300 arası bişey galaxy enegy yapıyorum , kami kaze olayında da aç kapa yapınca yakıttn götürüyor. indirim gelince 6 veya 12 arası alasım var ama kullanan varmı merak ettim

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Yakıt ucuz bence protokole gerek yok. Ayrıca masraf olur hangi birini kullanacaksınız :D

İyi Forumlar.

9. ambar ve radar kullanıyorum ambar cidatel de güzel işe yarıyor özellikle spy labdab yaralanmak istenildiğinde fakat merak ettim , combo modüleride kullanmata başlarsam belki yararı da dokunur diye vs

yakıt ucuz ama yoğun kasmaya başlayınca biraz rahatsız ediyor insanı :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2017
    OĞUZKHAN bunu beğendi.
  10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kendi hesabımda kombo tamir modülü 750 birim yakıt alıyor :D %48 yakıt protokolü yapsam 360 birim indirimim olacak. :D Ama bunu masa üzerinde hesapladım deneme yapamıyorum protokoller çok pahalı deneme yaparsam size iletirim :D

İyi Forumlar.

11. evh teşekür ederim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.