Pet Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDrayS

TheDrayS User

Benim elimde PET var modul olarak Oto Yağma taktım ama öldürdüğüm şeyleri almıyor.

Bide Modul yeri artıyor mu?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Çöpleri toplaması için ilk olarak ambarınızın boş olması lazım ve Oto yağma modülünüzün seviyesi ve petinizin leveli önemlidir. Petin modül slot sayısını artırabiliyorsunuz. Artırmak için modül kısmından kilit olan kısıma tıkladığınızda belirli bir uridium karşılığında kiliti kaldırabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Modumuzun yazdıklarına ilave olarak;

Modülü her iki Konfigrasyona taktığınızdan emin olun.

Keyifli forumlar.

4. Öncelikle modların söyledikleri doğru benim eklemek istediğim çöpleri toplaması için otomatik toplayıcıyı takman lazım ve peti acıp otomatik toplayıcıyı işaretlemen lazım :)

5. Merhaba ,

Mevcut modül yadar protokolleri her iki konfigürasyondaki uygun yerlere koymanız gerekiyor. Üyemizin dediği gibi oyun penceresindeki PET kontrol penceresi kısmından modül menüsünü açıp aktif etmek istediğiniz modülü seçmeniz gerekiyor.

Resimdeki gibi menü'yü açıp Otomatik Toplayıcı'yı seçmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.