pet modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLayer_81 tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SLayer_81

SLayer_81 User

merhabalar
    Savunma şansı: %85
    Ekstra tüketim: %35 ekstra yakıt

Bilinen koruma modunu yeni İnsta kalkanıyla birleştirir. Etkinleştirildiğinde, %35 daha fazla yakıt tüketir.
    bu özellikler Kombo Koruma Modu Modülü (Seviye: 3)'e ait
    Savunma şansı ne işe yarıyor anlamadım insta kalkanı vardır diyor ama petim yine patlıyor neymiş efendim lazerle patlamıyormuş roketle patlıyormuş neden 55bin uridyum verip te alıyoruz petimiz hala ölecekse bunun mantıklı olan bir yanı var mı peki?
    resmen insanları kandırmak yani orda parantez içinde roket hasarıyla patlar da demiyor ayıp
    soruma da cevap bekliyorum

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kombo Koruma Modülü P.E.T. ' inize İnsta Kalkanı Yükler. Lazerle vurulması zordur ama Roket ile vurulabilir.

Bu Nedenle P.E.T. ' inizi Patlamadan Korumak İçin , Kalkan Jeneratörleri Besleyin ve Darbe Puanlarını geliştirin

Ek olarak ; Dikkat Ederseniz Koruma Şansı %85 Demektedir. %100 Deseydi Vurulması İmkansız olurdu , Ancak %85 ' lik bir oran vurulması çok zor demektir.

Keyifli Forumlar