Pet modulleri sorunu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lykia{Turk} tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2.seviye de petim var, Paldium toplamaya gidiyorum benım yanımdan ayrılmıyor. hep ekranın ıcındekileri topluyor bıraz uzaklasırsam hemen geliyor, heralde hammadde toplama modulu 3.seviye olması gerekiyormus ben 2.seviyeyi bulamadım ki 3 u bulim? belki 2 tane olursa seviye atlamıs olur diye düşündüm 2. modulu de aldım ona da bosa urid harcamıs oldum işe yaramadı fazlalık oldu. radar modulu aldım oda 1.seviye sadece %2 genişlemeye yarıyor. yanı oda işe yaramıyor, bu durumda ben bu modullerı nasıl 3.seviye yaparım ve toplama alanını genişletirim en yuksegi nasıl oluyor ne yapmam lazım ayrıca kamikaze aldım oda patlamıyor ? patlamasını geçtim onun da en yuksek seviye de olmasını ıstıyorum bunları nasıl yapacam ?

2. qwerty2

qwerty2 User

Modülleri malesef geliştiremiyorsun direk 3. seviye modülleri alman gerek. Ayrıca modülden 1 tane alman yeterli fazlasını alman hiç bir işine yaramaz uridyumun boşa gider öte yandan yardımcı protokollerden 1den fazla alabilirsin en fazla 12 tane olmak şartıyla onlar üstüste takılabiliniyor. Bir diğer konu ise daha yüksek seviyedeki modülleri petin seviyesine bağlı olarak alabiliyorsun 3. seviye modül ve protokol alabilmek için petinin en az 8. seviyede olması gerekiyor. Kamikaze ye gelirsek petinin darbe puanlarının %5 inden az olması gerekiyor ancak o durumdayken kamikaze atıp patlatabilirsin.

3. Geçmiş olsun. Hepsine boşa uri vermişsin.

Modül ve protokol alırken her zaman 3. seviye alman gerekiyor. Petin 8. seviye ve üstü olursa 3. seviye modül/protokol açılır.

3. seviye hammadde toplayıcı ve 2-3 tanede 3. seviye radar alırsan şimdilik yeterli olur.

Kamikaze atmak için petinin canı arkadaşımızın dediği gibi az olmalı ve biri (npc veya oyuncu) sana sıkmalı.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar Bölümüne açmalısınız.

Sorunuza gelince 1 ve iki seviye toplayıcıların ve radarların seviyeleri ne kadar yüksek olursa,toplama menzili menzilide o kadar uzun olur.

Elinizde bulunanların seviyesini arttıramassınız.3 seviye olması için yeniden satın almalısınız.
    Dikkat alacağın seviye mödül için P.E.T level sınırlaması vardır.Modülün seviyesi yükseldikçe etkiside yükselir.
    • Seviye 1 satın alabilmen için P.E.T levelin 1-3 arası olmalıdır.
    • Seviye 2 satın alabilmen için P.E.T levelin 4-7 arası olmalıdır.
    • Seviye 3 satın alabilmen için P.E.T levelin 8-15 arası olmalıdır.
    Kamikaze Modülü

Kamikaze modülü sayesinde P.E.T. düşmana son bir kez büyük bir darbe verir. Eğer sen veya P.E.T. belli bir oranda hasar görürse, P.E.T. kendisini düşmanın üzerine atar ve patlar. Bu patlama, modülün seviyesine göre düşmana azami hasar verebilir. Modülün seviye artışı, patlamanın gücünü ve etki menzilini arttırır.

1 seviye Kamikaze Modülü 25.000 Darbe Puanı hasar verir 120 sn Soğuma Süresi
    2 seviye Kamikaze Modülü 45.000 Darbe Puanı hasar verir 60 sn Soğuma Süresi
    3 seviye Kamikaze Modülü 75.000 Darbe Puanı hasar verir 30 sn Soğuma süresi

Kamikaze modülünü Yengeç uçuş düzeninde kullanacağınız zaman geminizde kalkan miktarının bitmiş olmasına dikkat edin.Yengeç uçuş düzeninde kalkanınız sıfırlanmadan geminizin darbe puanı hasar almıyacağından kamikaze çalışmaz.

Sonuç olarak elinizde aldığınız malzemeleri diğer hangarlarda kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için, Fazlasıyla açıklayıcı olmus Konu kilit ;)

6. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.