Pet Modulü Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bende Otomatik Toplayıcı 3 var.Fakat pet dibimden ayrılmıyor milletin peti heryerde geziyor.Benimkinin dibimden ayrılması için ne yapmam gerek?

2. Merhaba ,

Tam olaran hangi haritada ne toplatmak istiyorsunuz ? Ayrıca seviye olarak kaçıncı seviyesini aldınız ?

İyi forumlar.

3. pet toplayıcı modül - 3 ,sizden ne kadar uzakta kalabileceğini gösterir. Yani bu modülleri ve radarların toplamını, PETin sizden ne kadar "uzaklara gidebileceğini" değil sizden ne kadar "uzakta kalabileceğini" gösterir.
    Şöyleki, siz modül-3'ü taktığınızda, PETiniz çoook uzaklardaki kutuları algılayıp, onları almaya GİTMEYECEKTİR. Sizin haritadaki seyahatiniz esnasında, sizi uzaktan da takip edebileceğini gösterir. Şöyle örnek vereyim bir de, PETi evcil hayvanınız olarak düşünürsek, toplama modülleri evcil hayvanınızın tasması ve ipidir. Modül seviyesini artırdıkça ve Radar taktıkça da bu ipin boyu uzar.
    Yani senin PETinin de diğerleri gibi toplamasını istiyorsan, haritanın bir köşesinden diğer köşesine uçmalısın.Umarım yardımcı olabildim.

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  4. Kısaca petin zekasını eksik yapmışlar bazen hareket halinde bile algılamıyor ya da geç algılıyor.

5. radar cpu katarsan her biri içi %4 daha fazla açılır yani iki tanesi %8 olur en son 12 tane katabilrisin oda yerleri açman lazım bide petin lvli 15 olması lazım

6. WolfWar

WolfWar User

Pet i aç kapa modülü aç kapa düzelir. Bende de oluyor bu sorun ara sıra.

7. Bende de şöyle bir sorun var pet pala toplarken başka pet ile üst üste gelince diğer petin leveli düşük de olsa yüksek te olsa benim pet asla ama asla palayı diğer petten alamıyor hep kaptırıyor hammadde toplama seviye 3 ve ayrıca 3. seviye radarlar da mevcut

8. Berserk çok yararlı bi açıklama oldu teşekkür ederim. Ayrıca serfrice de katılıyorum pet çok geç algılıyor ve ben ozamana kadar kutuyu kendim gidip almış oluyorum.Bu arada petim 8 level hatta 9 diyebiliriz 100m tp kaldı.Kendi levelim 18 peti pek kasmadım

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  9. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiginden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.