pet mola modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve matkap34 tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyuna eklenmeli mi ?

Anketin kapanma tarihi 20 Temmuz 2016.
  1. evet çok yararlı olur

oy sayısı 13
    72,2%
  2. hayır gereksiz

oy sayısı 1
    5,6%
  3. geliştirilebilir

oy sayısı 4
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. matkap34

matkap34 User

öncelikle merhaba
    kapı yaparken acele işlerimiz olabiliyor kapı sırasında çıkamadığımız içinde 1 hakkımızı feda etmemiz gerekebiliyor bu yeni modülle buna gerek kalmıycak
    şimdi özelliklerini anlatıyorum
    1 seviye 20 k uri 10 dakika petinin yaratıkları oyalamasını sağlar
    2 seviye 30 k uri 20 dakika petinin yaratıkları oyalamasını sağlar
    3 seviye 55 k uri 30 dakika petinin yaratıkları oyalamasını sağlar (seviyeler için gereken uriyi kombo koruma modülle aynı uri olması gerektiğini düşünüyorum indirimsiz fiyatlar)
    kullanım için gerekli yakıt 2000
    bu modül sadece galaxy gates de geçerlidir bu modülü açtığımızıda seviyesine göre sürecek zaman dilimi içinde yaratıklar gemimize değil petimize hedefleneceklerdir petimizde mapı turlıyarak npclerden kaçıp o süre zarfında afk kalabilmemezi sağlayacaktır

2. Kesinlikle harika bir fikir kapı yaparken annem yemeğe çağırıyor hak bedavaya gidiyor :D

3. matkap34

matkap34 User

her türlü işimiz çıkabiliyor begenmene sevindim

4. dikduran1

dikduran1 User

anafikir güzel lakin PET'e NPC ler vuramadığı için böyle bir şey getirmekle haritalar arası dengesizlik olur. düşünsene PET npc ye ateş ediyor npc de ona.. senin saldırya koruma bölgesinde olduğunu veya kamufle olduğu düşünürsen sanki baya sıkıntılı olur gibime geliyor..

5. bdrdd1n

bdrdd1n User

kardeş düşünce çok mantıklı gerçekten bu olmazsa napalım yani zorla illegal yolamı baş vuralım benim başıma gelmedi ben gece yaparım kapıları genelde ama çok da acil olursa açıkca click e atarım haritada dönsün patlamasın diye napalım oyun kolaylık sağlamıyor ki :/

6. matkap34

matkap34 User

bu modül sadece kapıda kullanilabilecek yalnız dikkatli okursan sevinirim tşkler

7. bence olabilir +1

8. MKS-705

MKS-705 User

geliştirilmesi lazım + oyun çok adeletsiz pet milyonlarca uri istiyor.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mükemmel, mükemmel, mükemmel +999999 :D

10. matkap34

matkap34 User

modülü 1kere alicaz sonucta

11. DeadMauz

DeadMauz User

süper bence

12. Bence gayet güzel düşünmüşsün.

Gereksiz olarak oy kullananların çoğu konuyu okumadı bence.

Ben destekliyorum +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.