Pet ne kadar yakıt tüketir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sejamorentv tarafından 26 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Arkadaşlar yakında goli plus almaya yetecek malzemem birikecek oyunun etkinlikte verdiği %5 hasar modülü ve %20 dp %1 hasar modülüm var goli için. Diğer hiçbir plus gemisinde modülüm yok. Goli plus alırsam peti de dizmem gerektiğini düşünüyorum sorum şu
    12 lazerli full anti uzaylı protokollü yüvsit seviyesi 4 olan 20.seviye bir pet ne kadar yakıt tüketir saatlik.
    Aranızda böyle peti olup kullanan vardır eğer urudium açısından çok masraflı olacaksa benim için başka bir plus gemisi için malzeme biriktirmeye devam edip önümüzdeki etkinliklerde modül çıkarmaya çalışacağım.
    Hasar olarak bir hesap yaptığımda ise protokollerle pasif hasarla vs pet neredeyse gemi kadar vuruyor hasarı 2ye katlamak demek bir şekilde bu peti yapmak da şart gibi aslında aklıma takılan tek şey yakıt tüketimi yorumlarınızı bekliyorum.

2. 1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 )

3. -333-

-333- User

yüvsitlerini açmayıp 8 levelde 3 seviye protokollere ulaşım sağlayıp level atlatmazsan masrafı az ama tüm slotları açıp yüvsetleri aktif edersen istasyonun olması lazım.

Son düzenlenen: 26 Mart 2023
  4. Petimin bütün slotları açık ve dolu, 4. seviyede düşman bulucu açıkken dakikada 200 yakıt tüketiyor, saatte 12.000 yakıt yapar, indirim+vip varsa saatte 2k uri yakıt parası demek, bence peti kullanmaya değer.

5. aradığım cevap buydu teşekkürler hocam günde 3 saat kadar oynasam 7.5k uri yapar ki vuracağı hasarla zaten onu çok rahat telafi eder diye düşünüyorum goli plus alıp peti geliştirmek ideal gibi benim için

6. Seninki kaçıncı seviye cahillik dostum ? Sana PET'in yaktığı yakıtın oyundaki algoritma formülünü verdim, kapasiten yetmedi herhalde :D

7. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz. Yuvsit seviyeleri oyuna eklendikten sonra pet yakıt tüketimi bir miktar arttı, fakat petin tüm fonksiyonlarını ele aldığımızda herşeye rağmen kullanmaya değer olduğunu düşünüyorum. Özellikle BL haritalarından pet tek başına çok güzel hasarlar verebiliyor.

İyi forumlar.

8. Petin yakıt tüketimini en çok etkileyen etmenlerden biri ısı seviyesidir ve ne yazıkki bu formüle ısı seviyesini eklememişler. Teorik hesap ve gerçek hesap bazen birbirini tutmuyor maalesef. :)