Destek Pet Neden Az Topluyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NEO34 tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NEO34

NEO34 User

selamun aleyküm
    arkadaşlar Petim şuan 7. seviye(Daha yeni oldu) içerisindeki modüller protokoller aşağıdaki gibi[​IMG]

pvp haritasında 3.000 - 4.000 uri kasıyorum bazıları saatte 10bin uri kastığını söylüyor bu nasıl oluyor ? 8. seviye ye geçtiğimde toplayıcı 3 ve radarları 3 yaparsam fark olurmu ?

2. 10k uri kasanlarda katlayıcı bulunuyor.Ayrıca otomatik topalyıcı,radarları level 3 ..Ben petsiz katlayıcı ile saatte 7-8k kasıyodum şuan pet+ben spheredle 12k ya çıkıyor.Yakında pete portokol alıcam(kurtarma+radar)+arge yapacağım 15-20k ya çıkcak saatte

3. BonusRasta

BonusRasta User

Bu forum başlığı altında "gg ve uridium hakkında" diye başlık var ona bak istersen bi

4. NEO34

NEO34 User

şuan benim için çok karsız oluyor zaten 1 saate 3-4 defa kesiliyor 800 uri ona gidiyor yakıtta harcıyor haliyle sıkıntı çok şuan için peti 8 e kasıp toplayıcı 3 ü alana kadar kutu toplama yapmayı bıraksam mı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.