pet oto toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

petın oto toplaması var bazı yerlerde petler goruyorum sahıbı yanında yok ama pet tek basına tum harıtayı dolaşıp avantaj kutusu topluyor

benımde petım var ama sadece benım yakınımdakılerı topluyor tum harıtayı toplaması için ne yapmalıyım ?

petim oto toplama 2 level
    3 tane 1lvl radar pro. var

2. xebil15

xebil15 User

radar protokolü seviye 3 alman lazım (birden fazla alabiliyorsun) pet'in menzili artar.

3. Otottoplama 2 nin menzili düşük hatta 1 i sorma bile ekrandan çıkmıyor resmen. 3 alman lazım diğerleri pek işgörmüyor ayrıca radarlarıda 1. seviye almak tamamen uri israfı onlarıda 3. seviye yapman lazım. 5 radar 1 toplama eğer hepsi 3 seviye ise haritanın çeyreğine yakınını gezebiliyor pet

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Toplama modülünü 3 seviye yapmalısınız.

Radarlarınızın seviyeside 3 olmalı,ne kadar çok radarınız olursa Pet o kadar daha uzaklara gider.

Radar Protokolü

[​IMG][​IMG]

Radar protokolü P.E.T.’in radar menzilini arttırır. Bu sayede bulma ve toplama modüllerin etkinliği de artmış olacak. Her seviye artışı, radarın menzilini daha da arttıracaktır.

Keyifli Forumlar.

5. BURJUUVA

BURJUUVA User

haritanın yarısını dolaşmak için kaç radar almam lazım?

6. Sen paso radarla doldur petinin kafası atınca ayrı eve bile çıkar :D

ILYRevenge bunu beğendi.
  7. ILYRevenge

ILYRevenge User

6 tane 3.seviye işini görür bide 3. seviye yap modülü yarısından biraz daha azını dolaşır :) 12 tane yaparsan %95 ini dolaşıyodu.(Köşeden)

8. Merhaba ,

Bazıları kamuflajlı olarak hem kendisi topluyor hem pet'e toplatıyor. Böylece belli sürede 2 kat gibi avantaj sağlamış oluyorlar.

Genel olarak 3. seviye 10 yada 12 tane radar protokolü epey yararlı olur diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.