Pet Otomatik Toplayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve insanmert tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. insanmert

insanmert User

Öncelikle merhaba. 1 adet 3. seviye radara ve 3. seviye hammadde toplamaya sahibim. Şu iki seçenekten birini almaya karar verdim.
    Otomatik toplayıcı 3 ve 3 adet 3. seviye radarla pete kutu toplatsam verim alabilir miyim? Yoksa bunun yerine 3 adet dahamı radar protokölümü alayım?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba

Avantaj kutularını değerini artırmak istiyorsan 3. seviye Kurtarma protokolü alabilirsin yok hammadde (Paladyum) diyorsan tabiki radar.

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

İyi Forumlar

3. insanmert

insanmert User

Pardon modum başlık için. Ben öyle demek istememiştim. 50k uri var şuan hesabımda. 3. seviye oto. toplayıcı modülü alıp 2 radarmı alsam daha mantıklı yoksa hiç modül almadan direk 3 tane daha radar mı? Şuan 3. seviye hammadde toplayama sahibim 1 adette 3. seviye radarım var.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konuyu incele eğer sorularına cevap bulamaz isen tekrardan yaz

P.E.T kullanma-kilavuzu

iyi forumlar.

5. insanmert

insanmert User

Bu konuyu daha önceden inceledim. Sorum şu modum 3. seviye oto toplama modülüne 3 adet 3. seviye radar yeterli olur mu?

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Yeterlidir ama avantaj kutusu topluyacaksan derimki 1 yada iki radar yeter onun yerine kurtarma protokolü almanda fayda vardır.

Gereken cevaplar verilmiştir konu kilit.

iyi forumlar.

Son düzenlenen: 7 Aralık 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.