PET PALA TOPLAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu konuda bi tam cevap alamadım gitti kardeşim gemiyi sperhead aldım yaptım ful hız döşedim herşeyi tamam yani petin hızı geminin hızına bağlı ya gemiyi azami hıza getirdim fakat yinede bnm petim bir başkasının petinden önce ulşaşıyor palaya faka yinede alamıyor
    kaynaklar toplanıyor
    toplama iptal edildi
    yazıyor bakıyorum o petin sahibide bnm gibi ful hızmı hayır goli yani peti bnden yavaş yani her türlü bnm ki,nin alması lazım palayı fakat bnm pet önce ulaştığı halde alamıyor diceksiniz 1 paladan ne olur ama öyle değil işte pet yanyana uçuyor sürekli o adamın ki alıyor bnm ki alamıyor bunun nedenini bi açıklayın lütfen

saygılarımla...

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hammadde toplayıcısının seviyesi de önemlidir. Petin leveli önemlidir. Radar protokollerin etkisi vardır.

Keyifli Forumlar

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

senin petinin önce ulaşması önemli değil önemli olan toplama hızı
    ha başkasının peti engelliyorsa aynı şirket olsun olmasın kes bence

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki gemi hızı kadar internetinizin sunucuyla olan hızıda önemli.Eğer internet yavaş sunucuya diğer pete göre daha sonra işlem gidiyorsa buda gecikmeye sebebiyet verir.

İyi forumlar

5. toplayıcının seviyesi 3 petin seviyesi 15 ama radar protokolündede radarın menzilini artırıyor ve toplayıcının etkinliğinin artırır yazıyor ama toplama hızına mı etki ediyor?? bi de karanlık modum internet hızıda önemli diyor çok büyük bi etkisi var mı bunun yoksa devede kulak mı?

Bi de protokolde toplayıcının etkinliğinin artırıyor yazıyor ama ya kutu toplayıcı modülünün etkinliğini artırıyor diğer hammadde toplayıcı modülünbe etki et miyorsa bunun etkisi hangisine?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2014
  6. Pet Hammadde Toplama Modulun 3 Seviye Olsun.Ayrıca Radar Modulude En Az 4 Adet Olursa Cok Guzel Toplar.Yine Aynı Durumla Karsılasıyorsan Oyunun Kasıyordur Arka Planı Yanı Ana Sayfan Hangarda veya Dükkanda Kalmasın cünku Arka Plandaki Hareketlik Netin Hızını Ceker Klan Bilgisinde Kalsın veya Kapat ..
    İyi Oyunlar..

7. modum bi sorumun cevabini verirmisiniz radar toplama hizina mi etki ediyor orda yazana gore menzilini artiriyor

8. Merhaba ,

Radar protokolleri sadece pet'in gidebileceği veya dolaşabileceği alanı genişletir. Daha hızlı toplamasına yardımı olmaz.

İyi forumlar.

9. peko o zaman ne yapmamiz lazim ki petimiz diger petlerler yan yana giderken toplasin yani o adamlar ne yapiyorda onlarin peti toplarken bnm petim yanonda bos bos dolaniyo?

10. Merhaba,

Radar protokollerinizi siz de onun gibi fuller iseniz siz de rahat bir şekilde toplayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Üslubunuza lütfen dikkat edin.

Keyifli Forumlar

12. tamam da yemiceri modum emin misniz toplama hizina m ietki ediyor bu protokol?halbuki dukkanda sadecemenzili artirdigini soyluyor bi de etkinligini artirir diyor ama toplama hizina mi etli ediyor onu bi soyler misiniz?

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Toplama hızı gemi ile alakalıdır modumun anlatmak istediği radar ne kadar çok olursa gemi hızınıza göre değişim gösterebileceğidir bir sperhead gemisi ile topladığınızda daha seri toplar ve radar fazlalığı bu yönde etkilidir.

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Daha iyi yorumlar alabilmeniz için konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

15. titans___

titans___ User

tmm da sizin verdiğiniz cevaplar inandırıcılık konusunda çokda iyi değil siz derken yetkililer benim yaşım 30 falan değil oyunda 3 seneden sonra öğrendim ama hile türü şeyleri ve kullanmadım sanalda olsa özelde olsa kullanmam kullananlarıda sevemem uslubumu etkiliyor malesef adam 3 goli albayken kesilmeyen gemi leoya vegaya kesilince burda olur demesine gerek yok oluyor bunu burda savunmayın kimi kandırıyorsunuz 15kalkan tam gelişmiş çift güçlendiricili 37 argeli bir gemi ye yazılması bu ne demek nasıl bir cevaptır bu bu cevapda hakaret oluyor benim kanımca size göre öyle gelmemiş olabilir.

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Modlarımızın verdikleri cevaplara göre özetlenecek olursa;

Petteki radarlar sadece pet'in gidebileceği veya dolaşabileceği alanı genişletiyor Daha hızlı toplamasına faydası olmuyor.

Petin toplama hızı Geminizin özellik ve içerisindeki hız jenaratörlerine bağlıdır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.