pet palladıum toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar benim bi sorum olacak bn petimi 5-3 te palaya bırakıyorum takip ediyorum peti normal topluyor ama başka petleo aynı anda bi palayı almaya çalıştığında hep başkasının peti alıo bnm ki boş boş dolanıo onun yanında bunun nedeni nedir nasıl düzeltebiliriz yada bu her palayı alan petin sahibi ne yapmışta böyle oluyor bi bilgisi olan varsa lütfen söylesin...
    saygılarımla...

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende de oluyor sanirim radar protokol ve icerik arttirici eklenince pet daha iyi oluyor bu konuda.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konularınızı , Genel konular kısmına açınız , konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Sorunuza gelecek olursak ;

PET ' in hızı geminizin hızına bağlıdır , Eğer rakip geminin Hızı sizden iyi ise , Onun PET ' i daha hızlı davranacaktır.

Keyifli Forumlar

4. teşekkürler istiklal modum peki errorun yazdığıda doğrumu acaba bu konuda?

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Radar Protokolü Menzile , İçerik attırıcı gelen miktara etki eder.

Hızına bir etki edeceğini sanmıyorum , Geminizi Hız Jeneratörleri ile donatın , Pet ' inizin roket gibi bir sağa bir sola gittiğini fark edersiniz.

Keyifli Forumlar

6. ama modum bnce o error arkadaşın yazdığının da doğru olma ihtimali yüksek çünkü bnm ful hız konfisinde pet başkasının petinden önce ulaşıyo palaya ama alamıo belkide o radap protokolü falan petin uçuş hızına değil de palayı toplama hızına etki ediyordur bi bilginiz var mı bu konuda?

7. pala ne işe yarıyor

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim bildiğim kadarı ile , PET ' in hızına etki eden şey , geminizin hızıdır.

Radar Protokolü , PET ' in toplama menzilini arttırır.

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Palladium korsan haritalarında bulunan ender bir Hammaddedir.

Korsan haritasında ki istasyonda topladığınız Palladium hammaddesini Galaksi Kapısı Enerjisi ile takas edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

9. tm saolun iyi forumlar

10. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım bende pet yok ama pala toplarken bu manzarayı sık sık görüyorum.3-4 tane pet arka arkaya dizilmiş en öndeki topluyor diğerleri sadece onu izliyor.Pala toplama işini haritanın sakin olduğu bir zamanda yaparsan bu duruma düşme ihtimalin büyük oranda azalır.Ayrıca toplama işini sadece pete bırakma.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz gibi petleri kontrol etmek şart.Çünkü bir paladiuma 3 4 pet yöneldimi hepsinin en yakını olan aynı olunca sürekli yan yana gidiyor.

Peti sürekli takip etmek şart pet size ektir.Sizin yapacağınız işe yardımcı olur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.