PET palladium toplarken bağlantı koptu hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adapazarle54 tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar pete pala toplatırken bağlantı kopuyor neden böyle oluyor nasıl düzeltirim

2. hareketsiz kalırsan kapanır

3. Sanırım en uzun süre Mozilla Firefox'ta oyun açık kalıyor. Mesela Chrome'de filan 5 dakikada hemen gidiyor, Firefox 10-15 dakika dayanıyor.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Genel bir durum bu aynısı bende de oluyor. Nedeniyle ilgili bilgim yok ama siz arada bir oyun ekranıda oynama yaparsanız iyi olur.

İyi Forumlar.

5. mozilla kulayın facede takılıo kopmuyor hemen

6. ya pet pala toplamıo ya petin ne anlamı var o zmn o toplarken ben favede falan gezmez youtubede video izlemek istiyorum çözümü bilen yok mu ?

7. Cozuk;
    Maxthon Cloud Browser indirin ben youtubeda 12 dakikalik video izliyorum sonra video bitince digerine gecemden mouslea bi tik yapiyorum hic kapanmiyo.Google chrom mozilla firefox ve internet rxplorerda hemen kapaniyo baska sayfaya gecince ayrica ekranin kucucuk bi kosesine petinizin topladigi sayfayi koyarsaniz da hic kapanmaz.Fakat en iyi cozum macthon cloud browser indriib 10-15 dakika boyunca baska sayfaya grcsenizdr kapanmiyor

8. Kardeşim pet bu bot değil, hiç kapanmasın o zaman peti alıp saatlerce video izleyelim o kendi toplasın. Darkorbit pet yapmış paralı bot değil, elbette oyun bağlantısı bir süre sonra kesilmeli.

9. bot değilde sonuçta uri ile yakıt alıyoruz en azından 10 dakika falan kopmasa güzel olurdu

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu durum herkesde böyle elimizden gelen birşey bulunmamaktadır.Fakat en uzun süre mozillada haraketsiz duruluyor.Pet de eğer görebilirse paladiumları toplar.

İyi forumlar

11. Merhaba ,

Forum kurallarına uygun olmayan şekilde mesaj yazmamaya dikkat edelim arkadaşlar.

İlgili mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.