Pet/Palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar okul zamani pete palla toplatmayi dusunuyorum gunde 200 gg yeter diye dusunuyorum simdi 9 radarli pet+hammadde toplayici 3 ile gemi sphered kamif olsam ust tarafta saatte kac palla toplar sizce?

2. Sorması ayıp sen ekrana müdahale etmeden pet nasıl toplayacak?

CapricaSix bunu beğendi.
  3. CapricaSix

CapricaSix User

Komutan Logar,Bir Bot Yaklaşıyor Efendim.

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  4. Oglum ne diyon lan sen agzimi bozduruyon benim ,,Telefondan peti palla toplattiriyorum 10 dakikada bir de kontrol ediyorum gecen yariyildan sonrada bu sekilde gunde 200 gg toplattim burda mod yokmu adam resmen bot kullaniyin diyo ne bisey diyen ne de bisey yapan var.Yazmis bide komutan logar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. 10-15 dakikada bir gemini hareket ettirmen lazım aksi takdirde bağlantı kopar ve bu nedenle pet palladium toplamayı bırakır.

6. Tabiki zaten bu sekilde yapiyorum 12 dakikada bir hareket ettiriyrim mmoya grccem okul bi baslasa suraya bi MOD baksin

7. Sonradan gördüm telefon yazısını..

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. Zaten telefonla da ayni sekil calisiyo 10 yada 15 dakikada bir hareket ettiriyorum sence kac toplar saatte gecen yariyildan sonra mayis akadar(3 ay falan) 23.000 gg kadmistim

9. Aynı sistem işleyişi evet..

Ders verirmiş gibi 10-15 dakikada yenilemen lazım diye yazıyorum bir de :)

Telefondan kontrol edeceğini öğrenince...

Kardeş = muazzam güç :D

10. Merhaba ,

Arkadaşlar forumda mesaj yazarken forum kurallarına uygun olarak yazmaya dikkat edelim. Kimse için şöyle yada böyledir deme hakkınız bulunmuyor.

Bu tür tartışmalara hiç girmemek en iyisidir ve ayrıca bu konuyu uzatmanın anlamı yoktur.

İyi forumlar.

LastShot12345 ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. :) aga ya su herife gicik oldum gelmis ne yaziyor kim saniyo bu kendini geliyorum burda insanlara yardim etmeye calisiyorum arada bir de yardim almaya calisiyorum bunun gibi tek bildikleri iftira atmak olan herifler gelip huzursuzluk cikariyor.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. Sakin ol dostum.

Önyargı , önyargıdır :) Senin yapmadığın şeyi yapıyormuşcasına söylemesi saygısızlık olur.

Üsluba dikkat ama :d içinden :D

13. Merhaba ,

Arkadaşlar genel bir uyarı yazdım ve bu konuyu uzatmanın anlamı yoktur.

İyi forumlar.

14. Aynen neyse daha fazla tartismiyim gerdi yazip gitti baska dedigi bisey olmadi.Bekliyorum gelse guzel olacak

15. CapricaSix

CapricaSix User

Geldim bakalim ne olacak? Agzini istersen skype adresimi vereyim orda boz.
    Derdini adam akilli anlatsan bot demezdim.Basta yazmadin telefondan kontrol edicem diye.Senin yazdigin cumleden benim cikardigim sonuc "Ben okuldayken pcyi acik birakip bota palla toplattircam ne kadar toplar?"

16. Iste blackghostun dedigi gibi OnYargi insan bi sorar escelade mi oyle bi arkadas en azindan sormus ,Sorsan da bende soylesem nasil oldugunu bunlar olmicakti sen konu acarsin ben yardim ederim ben acarim sen yardim edersin ama sen olaya farkli acilardan bakiyosun en azindan bi sorsan ne fuzel olurdu dimi bide ben bot kullansam sence bursya girip pete biraksam su kadar gtoplar yazar miyim????

17. CapricaSix

CapricaSix User

Tamam konuyu kapatalim.Bot dedigim icin ozur dilerim

nail1454 ve LastShot12345 bunu beğendi.
  18. Tamam kardesim onemli degil benimde amacim yardim etmek ve yardim almak kotu bi amacin falan yok konu kapansin dedigin gibi.Bende biraz kotu davranmis olabilirim kusura kalma
    Ayrica konu kilitlenebilir kiyamet modum

CapricaSix bunu beğendi.
  19. Merhaba ,

Arkadaşlar forum kurallarına uygun davranmaya dikkat edelim.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.