pet palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Narquilla tarafından 14 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Narquilla

Narquilla User

şöyle bi sorunla karşılaşmaktayım petde hammadde toplayıcı modülünü etkinleştirdiğimde başka birinin petiyle aynı hammadeyi topluyor ve aaslında dier pet hammadde toplarken benimki toplamıyor bu çok sinir bozucu bişey bu sorunun çözülmesi lazım aksi takdirde okadar yakıt boşa gider

Son düzenlenen: 14 Ocak 2014
    DraydiBoy bunu beğendi.
  2. Şimdi modlar gelir, saliselik farklar bile önce toplamasına sebep olur falan der. Kardeşim öyle olduğunda önce pasife çek sonra tekrar toplamaya al başka palladiumlara gider..

3. Narquilla

Narquilla User

abicim onuda denedim oldumu ki bir iki topladı sonrası malum bide hata değil diyolar hata değilse ne ya

4. Narquilla

Narquilla User

yetkili kişiler varsa lütfen biraz ilgilensin bari oyun yöneticisine iletin

5. kardeşim herkez pete arda petinizle gezin kaptın açın benim pet yok kendim topluom

6. Narquilla

Narquilla User

offff öyle olurmu ya sinir etdi iyice

7. kardeşim petin var öyle böyle topluyor. sen hala en mükemmelinin olmasını istiyorsun. bizim petimiz yok gemiyle topluyoruz. haline şükret.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.