Pet patlamasının boşa gelmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an gama kapısında sibelonitlerdeydim. Tüm yaratıklar köşeye çekildi, petimi attım ancak yaratıkların ödülleri gelmedi. Hani bunlar düzeltilecekti. Maşallah LoW kapısı ile ilgili düzenlemeyi ışık hızıyla gerçekleştirdiniz ama oyuncuların menfaatine olan düzeltmelerde kaplumbağa hızındasınız. Ayrıca bu konunun kaç kere açıldığını gördüm ama hep söylenen "teknik ekibin bilgisi var". teknik ekibin bilgisi var ama İLGİSİ yok galiba.

Sözün özü: Ödülümü nasıl alacağım ben?????:mad:

RAMMFİRE bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Teknik bilgim çok değil fakat Flash Player tabanlı oyunlarda mutlaka bir takım aksaklıklar oluyor. Pet ile ilgili durum flash player kaynaklı bir algı sorunu diye tahmin ediyorum. Konuyla ilgili olarak müdahale edemedikleri bir durum varsa ne yapabilirler orası ayrı bir durum.

İyi forumlar.

3. Supporta yazsam?

4. Merhaba ,

Siz bilirsiniz ama bizlerin önerdiklerini yazarlar. Zaten konuyu rapora ekleyip ilettik.

İyi forumlar.

5. tamam, kapatabilirsiniz. Diğer arkadaşlara da yanıt olsun bu.
    Kamikazenin cilvesidir diyorlar, yapacak bir şey yok :((
    Konu kilitlenebilir. Sağolun.

6. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Kamikazenin cilvesi felan değil çok doğru konuşmussun lowa gelince nasıl ışık hızında düzeltiyorlar fakat oyuncuların zararına olan şeyleri 1 senye düzeltiyorlar bende kaç kapımda yaratıkları köşeye gönderip patlattığımda kaç kere ödül alamadığımı bilirim supporta yazdım birde suçu bana attılar tabi tabi sorun bende baksana maşallah tüm oyuncular aynı durumdan mücdalip.........................

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  7. Şimdi, fikir havuzuna açın diyecekler, oraya bakılıyor diyecekler vs vs.
    Sen de doğru konuşmuşsun kardeş ama yapacak pek bir şey yok gibi duruyor, hele hele forumdan hiç bir şey yapamayız.

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.