pet protoköl

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Catuq tarafından 15 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Catuq

Catuq User

pete radar protokolü almak istiyorum %12 katkısı var her radarda %12 mi etkiler yoksa 1 protoköl sadece 1 defa mı kullanılıyor ?

eğer her protoköl ayrı etki ediyorsa full radar 3 almam iyi mi olur kötü mü ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2018
  2. -Star-

-Star- User

Her 3. seviye radar protokolü için +%12 bonus verir. 5-6 adet yeterlidir diyebilirim.Daha fazlası çok fazla yakıt tüketir.

3. Pala,kutu vs toplamak için istiyorsanız şayet ne kadar fazla radar o kadar menzil demek.Siz park halinde değilseniz menzili dahilinde toplama devam eder.Amaç pet'e bir şeyler toplakmaksa yaktığı yakıtıda göze almalısınız.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlarım hem petim çok uzağa gitsin istiyorsunuz, :) hem çok toplasın istiyorsunuz ama az yakıt yaksın istiyorsunuz. :D Bu nasıl olacak bana açıklarmısınız bir ata sözü şöyle der canı kaymak isteyen mandayı yanında taşır diye ;) bence o kadar detaylı hesap yapmayın bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor tabi bu benim şahsi fikrimdir. Ben öyle yapıyorum oyunda.;)

İyi forumlar.

5. uzayl80

uzayl80 User

cevabını ben vereyim mod :) cok basit petin seviyesini 8 levele sabitliyecek radar 3lük alacak tüm portlara protokl için örnek veriyorum kurtarma protolü level 2 den alcak onuda tüm portlarla dolduracak + 1-2 tanede yakıt prokolü alcak 3 levellik okadar ama yine yakıt yer bende 12 level pet günlük 5 bin yakıt alıyom 2 saat kadar aktif sonrasında kapıyorum tasarruf ediyorum bonus toplamak için de sistem aynı tabii

radar 3 alacaksın petin ilgili portları acacaksın + kurtarma prokolü al 2 levellik 3 levellik alma zarar edersin onuda prokol kısmına tamını donat 2 tane yakıt tasaruf modülü alabilirsin pedin leveli 8 den fazlaysa işte sıkntı biraz sana
    bonus kutu toplamak için ise kurtarma mal protokol 2 level %2 lik kazanc saglar sana yani 10 tane koysan %20 lik oran eder onun hesabını en yapacaksın nekdar cok radar okadar cok uzak mesafe bukadar

pala için 4 tane radar 3 yeterli oluyor pala toplama yerinin tam ortasına gemiyi park et tmmdır işlem ama gemiyle beraber toplasın daha iyi olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2018
  6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Verdiğiniz bu sizin kadar değerli bilgilendirme için teşekkür ederim buda sizin oyun taktiğiniz saygı duyuyorum size.

İyi forumlar.