pet protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 10 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar pet protokolü indirim geldiğinde almayı planlıyorumda petimde

öncelikle yakıt protokolü işe yararmı alınmalımı gereksiz mi yoksa etkisi var mı sizce ikinicisi şöyle birşey düşünüyorum 6 yakıt protokolü 6 radar protokolü takılımı gezmeli petim sizce ?

sizin fikirlerinizi istiyorum lütfen link atmayın sayın modlarım

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Link atmayalım peki :)

Yakıt protokolü 3 level % 4 .6= % 24 daha az yakıt kullanımı sağlayacak,karar sizin.

Kutu toplayacaksanız 6 kurtarılan mal protokolü 6 radar protokolü düşünebilirsiniz.

Sadece yaratık kesmeyi düşünüyorsanız uzaylı protokolü,savaşta kullanıyorsanız lazer protokolü düşünebilirsiniz.

Radar protokolü ayrıca hem paladium hem düşman bulucu hem kutu için gerekli.

Arkadaşlarımızın farklı fikirleride olacaktır.

Keyifli forumlar..

3. uzayl80

uzayl80 User

forum da pet olarak aratın tam detaylı konu var petle ilgili bi inceleyin konu acmadan önce hersey var forumda arkadaşlar kafanız karışır herkes parklı söler bence mantıgınız nediyorsa onu yapın

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Petinizi hani amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz.

Yakıt prokotokolü takılı olduğunda yakıtınızın düşmesine etki eder.

Aslında pet harcadığı yakıtın fazlasını kazandırdığından,yakıta pek takılmayın derim.

Başka eksik Modülleriniz varsa,onlardan almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

5. oben

oben User

yakıt protokolü bir işe yaramaz pet koyduğunuz protokol sayısına göre yakıt harcar yani yakıt protokolü sayıyı artırdığı için önce yakıtı artırır sonrada bir kısmını azaltır..anlayacağın kazık..

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Fikirlerinizi belirtirken uslubunuza biraz daha dikkat edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.