pet protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BurakTopuz[tınn] tarafından 9 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dostlar 4-1 de avantaj kutusy topluyorum. Pete 3. seviye kurtarılan mal protokolleri almak mantıklımı? 45 bin uri yani az buz değil. Alınmalımı bunlardan

2. Basit bir hesapla 10.000 uridium topladığınızı varsayalım ve bunun da 4000'ini pet toplamış olsun yani toplanan miktarın %40'ı pete ait. Alacağınız protokol %3 arttırma yapıyor size gerçekte etkisi ise 3*0.4 = %1.2 olacak yani pet ve gemi ile topladığınız uriyi temelde %1.2 artırmış olacak tabii burada ben sadece pete toplatacağım derseniz %3 olarak kalır. Petin protokolü amorti etmesi için 45.000/0.012 = 3.750.000 uridium toplaması gerek ama yine ben sadece pete toplatmak istiyorum derseniz 1.500.000 uri topladığında petin protokolü amorti olmuş olur ki bu sadece bir tanesi için.

Kısa vadede uri toplamak için zarardır ama başka şeyler için ve çok uzun vadede kullanmak için alınabilir. En iyisi etkinliklerden yakalamak.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Eğer sürekli bu şekilde kasılacaksanız oldukça mantıklı fakat sadece küçük bir miktar uridium için satın alacaksanız zarar edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. etkinlik takvimini nereden ulaşabilirim acaba

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. darkta bazi seyler hesap yapinca karli gibi gorunur ama aslinda zarara girersin. 2 gun kullanilip eskiyen tasarimlar, lf4 gelistirmesi gibi ornekleri var. yukarida adam hesaplamis 3.75m uri cikmis. eger gemi 8k pet 2k toplarsa uri 7.5m`e cikar. pet yakiti ve radarlari ekle ggleri dus vb. yapinca su sonuc cikiyor: urisini cikarana kadar gemin coktan fullenmis olur ve toplamayi birakirsin. soguma suresini de unutma durmadan 10k toplayamazsin. ozet: arge, katlayici olmadan yada elle toplarsan asla degmez, botla toplasan yine degmez kutuyu birakir cubi kesersin millet utanmadan yapiyor.

etkinlik derken yilda 1 gibi cok nadir cikan pet etkinliginde bedava protokol verebiliyor onu kastetmisler

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2019
  7. soğuma süresi kaldırılmış sanırım