Pet Protokolleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Petlerde kullanılan protokollerle ilgili bir sorum olacaktı sizlere. Bunun cevabını arıyorum bayadır bulamayınca en son çözüm olarak foruma yazmak aklıma geldi.
    Şimdi biz bu protokolleri aldık pete taktık diyelim. Mesela Pet normal halinde protokol takılmadan dakikada 10 yakıt harcıyorsa protokol takılı olduğunda artar mı ? Yani dakikada 10 yerine 15 yakıt harcar mı ?
    Cevapler için teşekkürler şimdiden

2. Merhabalar;

Pette protokoller ekstra bir yakıt harcaması yapmaz aksine Yakıt protokolü var yakıttan tasarruf etmeniz için.Modülleri kastettiyseniz eğer seçmiş olduğunuz modüle göre(Örn. toplama modülü,koruma modülü) yakıt harcar diye biliyorum.

İyi forumlar.

3. TheMaster

TheMaster User

Yanlış bilgi vermeyiniz.

Pete takılı olan her protokol ve modül berlirli oranda yakıt harcar.

Bknz. : Seviyeye göre Kullanılan Yakıt Miktarı ; 1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ] * 2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 ) Formülü kullanılarak hesaplanmıştır.

4. benim bildiğim pette modül ve protokol sayısı yakıtı etkilediği. şöyleki eğer pete yakıt protokolü dahi fazla taksanız protokol sayısı fazla olduğu için önce yakıt artıyor sonrada birkısmı azalıyor.

5. Merhabalar;

Kusura bakmayın yanlış bildiğim bir bilgiymiş düzelttiğiniz için sağolun.Başka sorunuz yoksa konu kilitlensin mi?

İyi forumlar

6. Bende sadece 4 radar protokolü var bu ekstradan yakıt tüketimine yol açar mı ? Mesela dakikada 10 yakıt yerine 15 gider mi ? öğrenmek istediğim bu sadece.
    Teşekkürler.

7. Merhaba ;

Evet, açar. Ne kadar çok P.E.T ekipmanı, o kadar çok yakıt tüketimi demektir.

Keyifli Forumlar.

8. Konu kilitlenebilir teşekkürler

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.