pet protokolleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve shiganshinaiii tarafından 23 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Nasıl geliştiriliyorlar? 10 tane radar protokolum var ve geliştirme bölümünde gözükmüyor

2. Geliştirme derken ? Petin eğer 8.seviyeye gelmiş ise dükkanda protokol satın alırken 3.seviye protokolleri satın alabilirsin , yani geliştirilmiyor , satın alırken 3.seviye radar protokollerini alman lazım .

3. ben onlara dikkat etmemiştim hiç ya :( 1 aldım hep

peki hangi protokolleri önerirsiniz ? ben şuanlık radar alıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2019
  4. Palladiumda veya kutu toplamada vakit geçiriyorsan radar al tabiki , pet in daha uzak yerlere gidebilir

5. + düşman bulucusunun menzilide artar radar ile

6. Radar protokolü alacaksanız, 6 taneden fazla almanızı tavsiye etmem. 6 tane 3. seviye gayet yeterli oluyor. Daha sonra dilerseniz alabilirsiniz.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

başta militaryship-3 arkadaşımız olmak üzere cevap veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim, onların da ifade ettiği gibi P.E.T protokollerini geliştirme gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca P.E.T ile ilgili aklınıza takılabilecek her türlü şeye buradan ulaşabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

8. 4. seviye varmış birde sanırım

9. Evet onlar demaner'den düşürülüyor.

Perseus. bunu beğendi.
  10. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Üyemizin de belirttiği gibi 4.seviye pet modül ve protokolleri Demaner ve Terör Girdabı etkinliği sırasında verilmiştir. Bu eşyaları kullanmak için PET'inizin 20.seviyeye ulaşmış olması gerekmektedir.
    Dilerseniz buradan modül ve protokolleri inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.