Pet Protokolleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..Eski_ReJi.. tarafından 18 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Ve Sayın Görevli Kişiler Benim Sorum Pet Protokollerinde Bulunan AI-AL1 (Açıklaması İse) Etki: Uzaylılara verilen hasarı 1% arttırır.
    Uzaylı protokolü, P.E.T.'inin uzaylılara verdiği hasarı arttırır!!!
    Bu Protokolü Aldıgımız Zaman Attığımız Kamikaze'nin Vuruşunu Etkilermi ? Chatte Admine Sordum Kendisi Protokoller Modüllere Etki Etmez Dedi Peki Bu Modul Petin Yaratıklara Nasıl Bir Şekilde Vuruş Hasarını Arttırır Eğerki Petin Lazer Hasarını Artırırsa AI-LM1 (Açıklaması İse) Etki:Lazer hasarını 1% arttırır. Lazer protokolü P.E.T.'inin verdiği lazer hasarını arttırır.Aynı Görevi Yapan Fakat Farklı Yazılma Secenekleri İle Bir 2 inci Protokolmü Sunuluyor.
    Bizlerin Urisi Boşamı Gidiyor?

Son düzenlenen: 18 Aralık 2013
  2. buzmavi

buzmavi User

Merhaba ,hayır kamikazeye etkilemez .Etkisi P.E.T' e koyduğunuz lazer hasarının gücünü arttırmasıdır (kısaca anlayacağınız şekilde)

3. Yani 2 protokolde Lazer Hasarına Etki Ediyor Diyorsunuz ?

4. buzmavi

buzmavi User

Modül ile protokol farklı şeylerdir protokoller modüllerin etkisini yada etki alanın arttıran yardımcı desteklerdir.

5. Bakın 2 Farklı Protokol Adı: AI-LM1 Petin içindeki Lazerlerin Hasarı Arttırıyor Bunu Anladım Pekiya 2inci Modül Adı: AI-AL1
    Uzaylı protokolü (Seviye: 1)
    Etki: Uzaylılara verilen hasarı 1% arttırır.

Uzaylı protokolü, P.E.T.'inin uzaylılara verdiği hasarı arttırır. Uzaylılara Petin Hangi Acıdan Verdiği Hasarı Arttırıyor Burda Bi Hata Var Lazermi Kamikazemi Bunu Yazmamışlar ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

O aciklamada lazer vurusundaki etkisinden bahsediliyor yani uzaylilara verilan hasardan kamikaze etkisi ne rakip oyuncuda degisir nede uzaylilarda sizin pete koyacaginiz her protokol uzaylilara olan darbeyi arttirmaktadir en iyisi ve etkili olqn protokoller ise leveli 3 olanlardir.

Keyifli forumlar

7. Lazer Diye Bir Açıklama Yok 2 inci Protokolin Etki Açıklamasında Sizin Dediklerinizden Anladıgım İse 2 Protokolide Petimin icine Koydugum Zaman Petimin icindeki Lazerlerin Vuruşunun Artmasını Etkiliyor .
    Her Zaman Her Yerde Oldugu Gibi En Pahalısı En İyisidir :)

8. buzmavi

buzmavi User

Şöyleki modül protokol ilişkisinde mantık şu şekşlde işler varsayalım uzaylı hasarını arttıran modül için bu module özel hasar etkisini dahada arttıran protokollere bulunur bu protokolleri kullandığınızda modülünüzden dolayı artacak vuruş gücü protokollerle dahada katlamanızı ağlayacaktır... Anlamadığınız nokta nerese bende bunu anlamadım henüz.

9. Benim Anlatmak İstediğim Nokta 2 Çeşit Protokol Birinde Lazer Hasarı Artırır (AI-LM1) Diyor Diğerinde İse (AI-AL1) Uzaylılara Verilen HASARI (Lazermi-Yoksa Kamikazemi) Artırır Diyor Uzaylılara Verdiği Hasarı Nasıl Artırıyor Petin Lazer Atışınımı Artırıyor Yoksa Kamikazenin Vuruş Gücünümü Artırıyor ?

10. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

LM1 PET'in hem gemilere hem de yaratıklara verdiği hasarı artırır. AL1 ise ek olarak sadece yaratıklara verilen hasarı artırır. Aradaki fark budur. Biri hasar artmasını sadece yaratıklara etki ederken diğeri ikisine de etki eder. Ama sonuç olarak 2 side sadece lazerlere etki eder.

İyi forumlar...

11. Kolay Gelsin :)

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizde saolun keyifli forumlar dilerim

gerekli cevaplar verilmiş kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.