Pet protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●λϒ●ϒıLdıZz™● tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pete protokol taktıkça pet ağarlaşıyor mu ? 15 level petim 4 level petlerden kutu alamıyor. Eskiden kutu çıkmadan kutunun üstüne giderdi şimdi peşimden ayrılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

2. alakası yok kardeşim kamyon mu bu üstüne yük alınca ağırlaşsın :D
    orda saliselik hesaplar ve geminin türü önemli petinin hızı = geminin hizi
    seni goliath benide vengeance kabul edelim
    palladiuma 2 mizin peti ayni mesafeden ayni anda hareketlenirse o palladiumu benim petim alir
    umarım anlatabildim

3. kardeşim biliyorum peti ama vegayım ben goli adamdan kutu alamıyo onu anlatmaya çalışıyorum 2 gün öncesine kadar kutu kaptırmıyodu bi anda böyle oldu peşimden ayrılmıyo pet

4. pusat çarkla kutu topla çark kulanıyor herkes :) toplum ayak uydur :)

5. TheMaster

TheMaster User

Pete ne kadar menzil koyarsan o kadar yavaş kutu toplar. Hiç menzili olmayan bir pet hiç düşünmeden kutu alır. nasılsa menzili kısa. Ama menzili uzun bir pet onumu alsam bunumu alsam düşünene kadar kısa menzilli pet alır geçer.
    Bu bilgi resmi olmaya bilir, inanmayanlar da olabilir. Ama 6 yıllık tecrubem bunu bana öğretti.

6. تأثير

تأثير User

Aynı sorunu petimde 1 protokol bile yok iken de yaşıyordum. Şuan 9 kurtarma 3 radar var canavar gibi topluyor.

7. eray

eray User

bende de 6 radar var,pusat+çarkla toplarım bende aynı sıkıntıdan müzdaribim ...

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Pet in ağırlaşması yada yavaşlaması gibi bir durumu yoktur. Hız durumu her pet için aynıdır. Ama TheMaster arkadaşımız güzel bir şekilde belirtmiş sebebi bu olabilir.
    İyi Forumlar.

9. Merak ettim acaba şimşek takıp muavin yeteneğine basarsam pete ne oluyor hiç denemedim :)

10. TheMaster

TheMaster User

Birde söylemeden edemeyeceğim. Pete ne kadar modul, protokol, lazer, kalkan koyarsanız o kadar fazla yakıt yer. Bunu ilgili pet konusunda görebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

11. Lazer kalkan etki etmiyor.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet konusunda,Pete koyduğunuz kalkan ve Lazerin yakıtı arttırdığını yazan bir konu bulamadım.

Tam olarak hangi konuda geçtiğini buradan paylaşırsanız seviniriz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2015
  13. CAREMELA_

CAREMELA_ User

pusat+ çark ne oluyor arkdaşlar pusat tasarım çark nedir ?

14. !BeTeR!

!BeTeR! User

the masterin açıklaması sana yeter kardeşim gemi hızı = pet hızı ayrıca çark ne bende bilmiyorum :D :D

15. Pusat vengeance gemisinin tasarımıdır. Çark droit uçuş düzenidir ve hızını artırır.

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur. Cevap veren arkadaşlar teşekkürler.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.