Pet protokolü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DPrealslim tarafından 2 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DPrealslim

DPrealslim User

Pet protokolü almak istiyorum fakat çok fazla işe yaracak protokol var hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım.
    çok sık pala topluyorum ayrıca yakıtta çok sık bititiyor
    hangilerinden kaç tane almalıyım sizce?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geminizin durumu ile ilgili daha fazla detay paylaşabilir misiniz? Bu sayede uridiumunuzu daha hızlı gelişmeniz adına doğru şekilde harcamanıza yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

3. DPrealslim

DPrealslim User

17 levelim
    18 arge
    6 lf4
    2 havoc
    250k uri var
    zeta açıp arge ve havoc kasıyorum anahtarlarlada lf4 ve apis/zeus gününde kutu açıyorum

4. Radar protokolleri ilk başlarda olmazsa olmazlardandır. Bunları azından 6-8 tane yaparsanız iyi olur. Daha sonrası için ise en çok kullanılar petin slotlarını açtıktan sonra lazer protokolleridir. Diğer protokoller pek kullanılmıyor ama mesela kurbanlık alev modülünü etkin kullanmak için full gemiler kalkan protokolü de alıyorlar.

.Paradoks. ve DPrealslim bunu beğendi.
  5. DPrealslim

DPrealslim User

şimdilik 6 7 tane aliyim o zaman dediğim gibi sürekli pala topluyorum radar protokolü işime yariyacaktır sanırım

6. Paladiumda, kutu toplamada ve düşman bulucuda çok işinize yarayacaktır. Yeterli gelmez ise 1-2 tane daha eklersiniz. İleride full peti açtığınızda lazer protokolleri alırsınız.

.Paradoks. bunu beğendi.