PET Radar Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modlara ve arkadaşlara bir sorum olucak. Elimde 9 level pet ve oto toplayıcı üç var. Radar protokolü almayı düşünüyorum indirimdeyken alamadım kötü oldu neyse kullanan arkadaşlara sorum şu; mesela kaç tane protokolle pet haritanın ne kadarını dolaşabiliyor? Ben alırsam max 5 adet falan alabilirim bununla petim ne kadar uzaklaşır ve sürekli kutu toplar? Oto yağma 3 ile açıkcası hesabı pvpde köşede bırakıyorum yarım saat boyunca -tabi imha olmazsam ki imkansız- 200 uri falan oluyor. Hesabımı pvpde köşede bırakıp petin verimli bir şekilde kutu toplaması için kaç radar gerekir? En azından 5 adetle çeyreği dolaşır mı? Son olarak aldım protokolleri taktım çok iyi hesabımı köşede bırakınca pet sürekli dolaşıyormu yoksa sürekli yanımamı geliyor? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba ,

En az 10 tane 3. seviye radar gerekiyor. Ayrıca menzili içinde varsa gider yoksa yanınızda bekler.

İyi forumlar.

3. Modum 3 level ın zaten belli bi menzili var radarlarda arttırıyo ama çoğu kişi petin ayrılmamasından şikayetçi yani duruyorum ben ilerlemeye başladığımda hemen kutular çıkıyor ama az önce dururken pet bunu algılamamıştı bazıları kurtarma protokolü takınca düzeliyo demiş ama alakasını ben anlayamadım o sadece %3 içerik arttırıyor

4. Merhaba ,

O kadar dikkat etmedim yani eğer bonus kutusu yada palladium toplarsam hem kendim hem pet ile topluyorum. Fakat dediğim gibi pek dikkat etmedim.

İyi forumlar.

5. Peki modum bu prorokoller ekstra yakıt tüketiyormu?

6. Merhaba ,

Modül ve Protokol sayısı yakıt harcamasını arttırıyor.

İyi forumlar.

7. coder545

coder545 User

sen hareket etmezsen pet yanina gelir toplamaz. kamikaze capini kilitlemisler onuda soyleyeyim dusman bulucunun menzili 5000 kesinlikle 60 kordinata denk geliyor defalarca denedim , 5k yaricapsa 450 radyan 5.4 capsa 2.7 kordinata denk geliyor petten uzaklastikca kaminin verdigi hasar azaliyor

8. uzun süreli bırakıp gitmeniz için harici program kullanmanız gerekir böyle bir durum varsa ceza alabilrisiniz çünkü oyun belli bir süre offline olanın bağlantısını koparıyor . yanlış anlamış olabilirim şimdiden bol uriudumlu günler kolay gelsin

9. 2.7 kordinatın nasıl bir alan olduğunu nasıl görebilirim mini haritada?

PET hareket edince pek kopmuyor ama zaten baskın yiiyorsan en fazla 10 dk sonra.

Modum bu formülde * ile belirttiğiniz yerlerde atıyorum 2 modülüm var bunu 4 ilemi çarpıcam?

10. 7 Radar olmasına rağmen PET gemiye yapışıyor, tavsiye etmiyorum otomatik olarak seri toplamaz 3-5 kutu alır bırakır.

Tüm ekipman 3. Seviye, PET seviyesi MAX

11. coder545

coder545 User

mayin birak mini haritada 2 kordinat uc ordan hesaplarsin , en iyi teknik iki tane arkadasini diz siraya vur birine kamiyi digerine isliyomu baka baka hesap yap

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Mini haritada bu alanı göremezsiniz ama şunu yapabilirsiniz etrafınıza uyazlıları biriktirip kamikaze kullanın o cembere hasar verebiliyor.
    * ile belirtilen yerlerde çarpma işlemi yapılacak. 4*2=8 yakıt modülünüzden ekleniyor.

İyi Forumlar.

13. Teşekkürler modum bi kaç arkadaş daha radar dizip dizmemem konusunda yardımcı olduktan sonra konu kilitlenebilir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim sanırım radar protokolüne o kadar bel bağlamayacağım.

14. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Gerekli yanıtlar verildiği için konu mesaj gönderimine kapatılmıştır.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.