Pet Radar Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar pete oto toplama alacağım. Oto toplamayı en etkili şekilde kullanmak için kaç protokol yeterlidir?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

En etkili dediğinize göre tamamen radar protokolü ile donatabilirsiniz. Ama hepsini yapamıcaksanız kullanan arakdaşların cevaplarını bekleyelim. :)

İyi Forumlar.

3. Kutu toplayacaksan radarın pek etkisi olmuyor bence.

4. 7 Radar 3. Seviye dahi sizi sinir krizine sokar Bonus Box konusunda asla tatmin etmez, Pala da yardırır o ayrı mevzu.

5. ALAYINA

ALAYINA User

12 tane Radar 3 üm var yani ful + oto toplama 3 um var malesef bekledıgım katkıyı alamıyorum kutu toplamada pet ben kutu toplamadıkca toplamıyor sanki o yuzden kutu toplamada cok beklentı ıcıne girme ama palladıumda hıc denemedım cunku 5 gunluk katlayıcı surem kaldı bu yuzden cimrilik yapıyorum hep kutu topluyorum:D

6. zorask

zorask User

3 tane radar 3 var .. eh işte ... daha iyi sonuç için daha fazlası lazım. ama en az 3 olsun 3 altı kurtarmaz şimdiden söyleyeyim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.