Pet Radar protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -[SPARTA]-2 tarafından 4 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    Ben pet ile kutu topluyorum benim sorum ise kaç tane Radar protokolü alsam yeterli olur en iyi şekilde kasarım yani haritanın daha fazla yerine gider bende şu an 4 tane seviye 3 Radar protokolü var. Sizce yeterli mi ya da daha fazla alayım mı
    Diğer sorum ise gemi daha hızlı olsa mı iyi ya da daha yavaş olsa hani petin hızı gemiye göre ye değişiyor pet gemiye yetişebilmek için bazı kutuları almayabilir bu sorular hakkında bir bilgisi ve ya tecrübesi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.
    iyi forumlar iyi oyunlar...

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Kendiniz kutu toplarken haraket halinde olduğunuz için çok fazla radar protokolüne ihtiyac duymazsınız. Biraz deneme-yanılma ile gerekli sayı bulabilirsiniz. Benim şahsi tavsiyem 3 radar, 9 kurtarılan mal protokolü kullanmanız olucaktır. Geminizin daha hızlı olması daha iyi sonuç vericektir.

İyi forumlar.

3. En az 6 radar yapın geri kalan slotları ise kurtarma ile doldurun derim. Ama kurtarmalar pahalı gelir derseniz doldurmayın. 6 radardan fazlasının pek önemi olmuyor.

Petin kutu toplamasında birinci etken geminin dolaşmasıdır ama dediğiniz gibi gemi dolaşırken de pet ona yetişmeye çalışmamalı. Bu yüzden harita boyunca uzun bir mesafede düz gitmek toplama performansını düşürür. Geminizi kısa mesafeli sürekli yön değişecek şekilde hareket ettirin ki pet ile gemi arasında mesafe açılmasın.

Hız önemlidir çünkü petin kutuya ulaşma süresini azaltır bu da bir nebze topladığınız miktarı arttırır.

4. Radar protokolü sadece kutu toplamak için değil paladyum toplamak içinde kullanıldığı için her zaman işine yarar.Ne kadar radar o kadar kapsama alanı tabiki buda imkan ve olanak meselesi. Şahsen benim 3 seviye 10 adet radar protokolüm var. Çok nadir Kutu topluyorum.