Pet radar protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DÜZ-BİR-İSİM tarafından 7 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Petle beraber paladium ve kutu toplamak ve orta düzey bir toplama için kaç radar ve kurtarma protokolü işimi görür amacım pet yanimdan uzak olsun yeter yani abartacak kadar almak istemiyorum petle beraber iki ayrı gemi gibi pala ve kutu toplamak istiyorum önerileriniz neler?

2. 6 tane 3. seviye radar işinizi görür. Geri kalan slotlara da kurtarma koyarsınız.

3. 3-4 radar koysam 6 radar arasinda baya bi fark oluşurmu?

4. Kurtarma protokollleri 3 seviye mi olmali cunku 6 radar koyarsak 15 protokol yeri oldugunu varsayarsak 9 tane kurtarma 3 seviye 45 k uriden 360 k uri yapar buda baya fazla

5. Seviye 3 olduktan sonra ne kadar takarsanız radar protokolünü sizden o kadar uzaklaşır ,yani menzili artar.Bence % 25 dükkan indirimi ile çok daha ucuza çok daha fazla alabilirsiniz.Zira benim pette 10 adet seviye 3 , 2 adet seviye 4 var.Kurtarılan prokolü duruma göre değiştiriyorum.

6. en fazla 12 tane koyabilirsin. buda 6 radar 6 kurtarma protokolü eder

7. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem de 6 adet radar protokolü kullanmanız yönündedir. VIP ve İndirim paketi alırsanız eğer %30'luk bir indirime sahip olacağınız için protokolleri çok daha ucuza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Cevaplayan herkese teşekkürler konu kilitlenebilir :)

9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.