pet radar protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve METAFOR-06[SELCUKLU] tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim petimde 12 tene 3. seviye radar protokolü olduğu halde pet dizimin dibinden ayrılmıyor otomatik toplayıcı ile doğru düzgün kutu toplayamıyorum. Bu durumu düzeltmenin bir yolu varmı? tesekkürler.

2. Merhaba ,

NPC çöplerini ve bonus ( avantaj ) kutularını toplamak için gereken modül var mı ? Bunu şundan dolayı soruyorum bazı oyuncular modülleri karıştırıyor. Şayet 12 tane 3. seviye radar protokolü ve doğru modül varsa toplamaması imkansız gibi birşeydir.

İyi forumlar.

3. otomatik toplayıcı modül 3. seviye var

4. Merhaba ,

Hiç mi toplamıyor yoksa çok uzaklara mı gitmiyor ? Ayrıca her iki konfigürasyona da modül ve radar protokollerini yerleştirdiniz mi ?

Eğer herşey olması gerektiği gibiyse durumu anlaşılır olarak yazıp gerekli bilgilerinizle support'a bildirin.

İyi forumlar.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir resim paylaşmak istiyorum

Bu resim düşman bulucu takılı bir resimdir ama etki alanı nerdeyse toplayıcıda yarısından biraz faladır kutuların haritada çıkış mesafesine göre uzaklaşabilir veya yakınlaşabilir sizde olduğu kadar olmasada 6 tane level 3 ve 3 tane level 2 radar takılıdır.

6. Merhaba hiç toplamıyor değil ama çok yakınında çıkarsa gidiyor. Düşman bulucu bende de var, o oldukça iyi ben 12 radar protokolunü sheperd da kullanıyorum gemi ile ilgili bir sıkıntı olamaz herhalde. ilginize tesekkür ederim. Supporta bu durumu bir maille bildireceğim. tsk

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yazmış olduğum gibi mesafe olarak kutu çıkmıyorsa algılamada bir azalma olabiliyor ama dikkat ettiyseniz bir kutuyu aldıktan sonra o kutudan biraz daha mesefedeki kutuya yöneliyor eğer kutu algılamıyorsa yanınıza geri geliyor bu resimde paladıum haritasındandır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.