PET Radar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KroSName tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KroSName

KroSName User

Kutu Topluyorum, Ve Petimde Yardım Etsin İstiyorum. 3 seviye Avantaj Toplayıcım var. Kaç Tane 3 Seviye Radar Gereklidir ? gerisine kurtarma protoklü basacağım.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Paladyum toplarken bana 9 adet 3. seviye radar yetiyor.Oldukça geniş alana açılıyor. Belki dokuz tane sizin için de yeterli olabilir .

İyi forumlar.

.-Tuğçem-. bunu beğendi.
  3. KroSName

KroSName User

Modum 9 Tanede Çok Açılır, Ve Yavaş Toplar.

4. en iyisi bi spear al sonra petinede 4 tane radar protokolü tak kendin haritanın bi sağına tıkla bi soluna tıkla gene iyi topluyor

5. Merhabalar;

Avantaj kutusu toplayacaksınız yanlış anlamadıysam?Petinizi protokollerinden kaç tanesi açık acaba;

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2015
  6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bende hiç radar yok toplayıcı 3 yine iş görüyor

7. -Keskin-

-Keskin- User

Neden yavaş toplasın ki ? Daha çok radar olacağından dolayı daha fazla alana açılır daha fazla toplar hatta.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petinizdeki radar sayısının artması Petin daha yavaş Hammadde toplasına kesinlikle sebep olmaz.

Tam aksine Pet Paladyum toplarken bir hammaden diğerine geçer.Radar sayısı az olan pet belli bir mesafeden sonra Geminin yanına geri döner.

12 tane radar protokolü olan bir pet hemen hemen haritanın yarısını dolanır.

Keyifli Forumlar.

9. KroSName

KroSName User

10 Tane Açık Şuan.
    Kurtarıcı Mal Protokolü İle Donatmayı Düşünüyorum. Yeterli Radar Sayısı Kaçtır Onu Soruyorum ?

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yarı yarıya yaparsanız hem Radarlardan hemde Kurtarıcı protokölden istifade edersiniz.

Keyifli Forumlar.

11. KroSName

KroSName User

Teşekkürler, Konu Kapanabilir. İyi Forumlar.

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.