PET Seviye Yükseltme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -YENIDEN_MRT_54- tarafından 12 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kesilen yaratıklardan gelen tp , petin tp'sine %'de kaç oranında yansıyor ?

2. Merhabalar,
    PET'inizin koruma modunda olması gerekir.
    %5 oranında etki etmektedir
    Saygılarımla.

3. ALONE_WOLF ; Teşekkürler .

4. Rica ederim keyifli oyunlar diliyorum.:)

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Forumdaki arkadaşlarımıza yardımcı olmanız çok güzel bir davranış ama lütfen bunu yetkililerin kullandığı kalıp ile yapmayınız.

BURADA Tecrübe Puanları hakkında gerekli taplolar mevcut inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  6. Modum sizin kalıplarınızda 2 boşluk var ama ben tek boşluk kullanıyorum. Eğer sıkıntı oluyorsa nasıl bir kalıp kullanayım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

7. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Biz genel olarak Merhaba, Saygılarımla, veya İyi forumlar gibi kalıpları yetkili olduğumuz için kullanıyoruz. Nezaket icabı olsa da bu forum kurallarına aykırı olduğu için sizden kullanmamanızı rica ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar...

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  8. Biliyormusunuz duygularıma tercüman olmuşsunuz tebrikler ;) bende her gördüğümde gözüme batıyordu bir keresinde "Burası moderatör gibi konuşma koktu " demiştim arkadaşada anlamadı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.