PET SEVİYESİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

arkadaşlar biliyorsunuz pet kamikaze atarken vip üyeler avantajlı 15 level petiniz varsada bedavaya tamir oluyor ama bn vip almayı düşünmüyorum kamikaze3 içinde 8 level pet istiyor sizce 8 level pet çokmu ufak görünür ben kamikaze atarken 90 iri ile tamir edecem ama bu durumdada güçsüz durumuna düşmekten korkuyorum pallada rahat bırakmazlarda belki
    birde petin kanatları seviye kaçta açılıyor 9 damı 10 damı ??

2. melih

melih User

bence pete level verme ben yaptığıma pişman oldum 15 level keşke 10 levelde bıraksaydım 8 levelde kami 3 al peti kasmayı bırak

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben zaten hayatta 15 yapmam ben sadece 8 level pet çok küçük gözüküyor 9 damı 10 damı kanatları açılıyor 10 daysa 8 de bırakacam 9 da kanatlar açılıyorsa belki 9 yapabilirim büyük gözükmesi için

4. Merhaba ,

Bir çok kişi 8'de yada genelleme yaparsak ortalama olarak 8-10 seviye arasında bırakıyor.

İyi forumlar.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

teşekkürler modum

6. 8 de bırak. görünütüyü boşver. bnm pet 15 lwl su gibi yakıt gidiyor. uri dayanmııyor.

7. bence kanatlar yanliş hatirlamiyorsam 9 da çikiyordu 9 veya 10 da birakmani tavsiye ederim vip almicaksan

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kesinlikle en fazla 9 seviye yaparım
    şimdi seviye 8de pet 90 uriye tamir oluyor 9 da ise 120 ye arada 30 uri var
    şimdi kesin 9 da açılacaksa belki 9 yaparım olmadı 8de kalsın ne olacak kami atmaktan korkmam 8 de bırakırsam

9. Bn dün 9 yaptm büyüdü biraz kanat falan var

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeşim eğer resmini atabilirsen atabilirmisin ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum

11. Ben peti 15 e kadar getirmek istiyorum . Yanımda yoldaş olsun diye . Kami atmak için değil yani . Vip almayı düşünmüyorum . Silah slotlarını full açıp kasılırken yardım etsin diye 15 yapacam . Ama siz kami atacağınız için ona uri çok gider.

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer vip almayacak ve geliştirip kamikaze atacaksanız arkadaşımız haklı petin yakıtı için uri yetişmeyebilir diye düşünüyorum ama sadece yanınızda kasılacaksanız birlikte sorun değil tabiki sürekli açıp kapatma yapmazsanız ideal yakıt kullanabilirsiniz çünki her açıp kapatma son seviye bir levelde yine yakıtın hızlıca bitmesi demektir çok fazla açık kaldığındada sadece pasif bile olsa yine yakıtınız gidecektir ama bir kamikaze attığınızda yada kombo tamir modülünün harcadığı yakıtı harcamaz birde her kamide patlayan peti tamir etmek 300 uri kadar bir bedel ödemek demektir.

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

15 levelde 350 uri istemiyormuydu modum yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

300 yazmış olabilirim evet doğrusu 350 düzelttiğiniz için teşekürler 300 ü veren 350 uriyide sanırım verir:)

15. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

evet modum doğrudur ha 300 ha 350 :)

arkadaşlar bir petin en fazla 12 protokol slotu yeri var değilmi, zaten peti alırken 2 tane veriyor ama protokol yeri açarken 11 tane göstermiş resimde 1 tane fazla göstermiş sizce kaçıncısı fazla

arkadaşlar birde jenerötörlerde aynı en fazla 17 jeneretör koyabiliyoruz ve peti alırken 2 tane veriyor resimde neden 16 tane açma yeri göstermiş ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2014
  16. Yarın atarm kardes telden giriom

17. Merhaba ,

Pet seviyeleri ile ilgili bulduğum bir resim işinize yarayabilir.

İyi forumlar.

18. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum işime yarıyacaktır teşekkürler ama bir sorum daha var yukarıdada belirttim ama tekrar sorayım bir petin en fazla 17 jenerötör slotu olabilir 12 tanede protokol slotu peti alırken ikisindende 2 tane veriyor ama slot açma listesinde 16 tane jenerötör fiyatı var 11 tanede protokol slot fiyatı var normali 15 e 10 olması gerekiyor onlardan bir tanesi fazla ama hangisi fazla onu merak ettim

19. TheMaster

TheMaster User

Petin 15 Level Olunca Kilitli Olurlar Uridium Vererek Açarsın.
    Örnek Bende Böyle ( P.E.T 15. Seviye )

20. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben uri ile açıldığını biliyorum hatta yukarıda resimde koydum farkettiysen ama sendede 12 tane protokol slotu var peti alırken 2 tane veriyor zaten ama neden listede 11 tanenin fiyatı var ben bunu merak ediyorum ona göre hesaplama yapacam yani kaşıncı fiyat fazla

sahi radar protokü çokmu şey değiştiriyor %12 menzil arttırıyor 10 tane alsam %120 falanmı olacak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.