pet slotları açmak çok pahalı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by dark-katil, Sep 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dark-katil

dark-katil User

pet slotlarında indirim yapınız gercekten cok pahalı lütfen degerlendırın.

2. Vip+ İndirim ile % 30 bir indirim sağlanıyor.12 Prtokol Slotunu açmak indiirinm ile 160 K uridium,10 Lazer Slotunu açmak indirim ile 105 K uridium 5 Modül Slotunu açmak indirim ile 70 K uridium...Bana göre çok da pahalı değil.
    Şayet 12 protokol slotunu açarsanız 160 K uridiumu kuutu toplayarak 2 günde kasarsınız.
    Fakat toplu olarak açılırken çok gözüküyorr.Bunun için Pet Modül/Protkollerine gelen indiirim Pet Slotlarını açmada da geçerli olabilir.
    Konu böyle olursa desteklerim.
    NOT;Tüm herşey açık benim Pette kendim için söylemedim bilin istedim

3. dark-katil

dark-katil User

vip +katlayıcı cektıgınde yuzde 30 ındırım onu etkılemıyor galiba cm admin varsa yardımcı olur musunuz.

4. Etkiliyor.Bundan eminim fakat yinede bir adminden cevap bekliyorum yinede eminim diyebilirim

5. pet slotu açmaya ındırım etkı etmıyo dıye bılıyorum bi modül slotu açmak 20 bin uri mademki pet etkınlıği var ordada indirim olsun...

6. dark-katil

dark-katil User

ADMİN VEYA CM ilgilenir misiniz. Slot açmada vip + katlayıcı ile yuzde30 ındırım yaptığımızda etkılıyo mu?

7. Benim dedigim vip ve indirim paketi ...Bu etkinlikle gelenler etki etmiyor.Bende etkinetsin diyorum yukaridaki mesajimi okursan daha iyi anlarsin

8. Merhaba ,

PET , Modül ve Protokollerine gelen indirimler slot açma fiyatlarını etkilemiyor.

İyi forumlar.

9. İndirim paketiyle çok pahalı değil bence, yine de düşürebilir tabi ki.

10. Sizin kendi VİP + İNDİRİM paketiniz tüm herşeye etki ediyor. Sadece bugünler de gelen PET indirimi etki etmiyor o kadar.
    Ben kendimden biliyorum Pet jeneratörlerini gereksiz diye hiç açmadım ve 3.500 uridium istiyor.
    Normalde 5000 uridium istiyor ama V+İ olduğu için 3.500 istiyor yani işliyor sizin kendi V+İ paketiniz.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konunuzu P.E.T. Slot açma fiyatlarında indirim olsun mu ? Şeklinde düzenlerseniz bu bölüme daha uygun bir hale gelecektir.

Ek olarak , Yenilenen kurallar gereği bu bölüme açılan konulara anket eklemek zorunludur.

Konu Araçları > Add Poll kısmından konunuza anket ekleyiniz.

24 Saat içerisinde Anket eklenmeyen konular , Kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Arşive taşındıktan sonra konunuzu kopyalayarak , Anket ekleyip , tekrar bir konu açmanız mümkündür

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.