Pet Soğuma Süresi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bogarsak65 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bogarsak65

bogarsak65 User

Sayın modum petde soğuma süresi varmı (kutu için) varsa kaç saat veya ne yapmamız gerek en hızlı şekilde normal haline döndürmek için ,gemi ile kutu toplarken kısıtlama alıyormuyuz support a yazdım cevap veremediler kimse bişey bilmiyor bu konu hakkında.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak Support mutlaka oyunculara yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde geri dönüş yapar.

Support günde Binlerce mail ile ilgileniyor , bu nedenle , hemen cevap vermemeleri normaldir.

Sorunuza gelecek olursak ;

Avantaj Kutusu toplamada herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. ( Tam olarak kısıtlamadan kastınız nedir )

Avantaj kutularında ki Soğuma süresi zaten kaldırıldı. P.E.T. yada Gemi fark etmez.

Eğer kutu topladığınız haritada sizin gibi kutu toplayan fazla oyuncu olması durumunda , Gelen Uridium da azalmalar olabiliyor.

Keyifli Forumlar

3. bogarsak65

bogarsak65 User

Sayın modum supporta 2-3 kez yazdım bu konu hakkında kesin bir bilgiye sahip değiller gerekli cevabı veremediler. Kısıtlamadan kastım ise 1-2 gün sadece petle berebar kutu topladığım zaman uri çok aşırı şekilde düşüyor normalde 10-15 k arası uri topluyorum düştümü 1-2 bin arası zor topluyor anlık bir olay olsa 4-5 saat içinde düzelir bekliyorum düzelirmi diye düzelmiyor ama 2-3 gün hiç kutu toplamayıp görev filan yapınca düzeliyor anında

4. buzmavi

buzmavi User

Bonus kutuları için toplamada soğüuma süresi var mı diye soruyorsanız hayır yok emek ile topladığınız sürece ama bir hata ederek harici program,makrolarla (ki akılı maus,maus tıklama,afk önleme ve benzerleri dahil) topluyor veya toplatıyorsanız sistem bunu çok iyi algılar,bilginize.

5. bogarsak65

bogarsak65 User

teşekkür ederim modum iyi çalışmalar kitlenmesi uygundur

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.