Pet sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba uzun süredir pet ile kamikaze attıktan sonra veya yakıt bittikten sonra yeni yakıt alsamda pet ekranda çıkmıyor. Petin tekrar oyuna dönebilmesi için oyundan çıkıp girmem gerekiyor. (3 farklı bilgisayarda farklı tarayıcılar ile test edildi) Siz darkorbit yetkilileri umarım bu konuda bir iyileştirme yapar.
    Örneğin az önce gama kapısında kamikaze attıktan sonraki halim :)) sibelonlar bitene kadar beklemek zorunda kaldım haliyle petin bana bir yararı olmadı. Oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor. Yakıtım 2461 ve pet aktif ama ortada yok :)))

2. bende de oluyor f5 atınca ya da porttan atlayınca geciyor ama bu sorun uzun süredir var düzeltilmesi için modlar üslere bildirdi sanirim

3. pete çok fazal sorun var pro oyuncular genelde fark eder hızlı savaşırlar fln petin buga girmesini saglarla tab bu buglar oyuncu karşıtı 2 defa ucret kesme kami atmaya hazırlanırken r tuş basarsan pet bug girer kami atar yeniden dogar ama yine kamikaze seçemezsin ws de buuyuk sorun

4. Merhaba ,

Bahsetmiş olduğunuz durumu daha önceden gerekli yere ilettik. Fakat şu anda ne aşamada yada ne zaman düzeltilir bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.