Bug / Oyun hatasi PET Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANTON tarafından 14 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANTON

ANTON User

aylardır anlatıyoruz.. cevap gelmiyor. çok tuhaf.
    Arkadaşlar görevli yetkili arkadaşlar ; şimdi bir oyuncunun gemisi başka bir gemiye hasar vermiyorsa petide vermez hasar almıyorsa pet de karşılık vermez.. öyle kıytırık gemilerle koskoca oyunculara ateş ediip geri geri kaçarak kaçan adamın gemisinin peti kovalayan adama vuruyor gemisi vurmadıgı halde. ama kovalayan adamın peti vurma hakkına sahip olamıyor.. allahaşkına böyle bir saçmalık olabilir mi... kacanın peti vuruyor gemiler hasar almadıgı halde ama kovalayan avel gibi peşinde darbe ala ala kovalıyor.. Umarım bu sorunsalı çözersiniz değilse cayborg almışssın onu bunu almışşsın hiç bir anlamı yok. herkes binsin vegasına baksın dalgasına.. Lütfen bu saçmalıgı düzeltin. aynı şeyi uber tallonu kaumfle şekilde kesenlerde kullanıyor . Düzeltin artık.

Kaçan adamın gemisi hasar almadan vermeden petiyle roket tuşuna sürekli bastırarak kovalayan adamı eritiyor. Bu saçmalıga bir son verin artık. Bu açıgı düzeltin.. Hasar almıyorsa yada vermiyorsa pet işlevi kalksın böyle saçmalık olurmu yav..
    e diyeceksiniz kovalamayın.. E o zaman nıye oynuyoruz ki bu oyunu...alsın herkes sinegini çıksın piyasaya

Aynı bugu LOW da Falcon keserkende kullanıyorlar .. Hasar almadan roket tuşuyla pete vurduryorlar.Çözün bu saçmalığı artık.

Son düzenlenen: 14 May 2018
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle belirtmeliyim ki bu bir sorun değil.

Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açarsanız, güncelleme fikri diye rapor olarak sunabiliriz.

İyi forumlar.

3. Valla dedigine pusatta rastladim adam topuk oyle bole kaciyor bide 1 4 de sol alta dogru bekledim cakala cakal olacan 1 kere yakaladim hafifte vurdum agirda 1 hit olacakti ama neyse dedim actim ema sonrasi tekillik durdum oldugum yerde .d gerisi adamdaydi zaten .d fifi bummm

4. calimeroo

calimeroo User

10 yıldır bu işin içindeyim eğer siz geçen ayki bildirimde bunu bildireceğiz en kısa zamanda dedikten sonra şimdi bu bir sorun değil derseniz kendinizle çelişirsiniz...Pet hasar alındığı ve verildiği zamann devreye girer..Bunu roketleme tuşuyla gideriyorlar..kaçan adam için sadece bu avantaj..Bilmem anlatabildim mi..

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sadece roket atmanıza gerek yok, biraz uzaktan lazer atışı yapsanız da bu şekilde vurur. Bu bir sorun değil, zira ilk geldiği günden beri bu şekilde. Ancak dediğinizi anlıyorum, mantığa aykırı olduğunu iddia ediyorsunuz. Bu yüzden ilgili bölümde konu açmanızı rica ettim.

İyi forumlar.

6. calimeroo

calimeroo User

Ben anlatamıyorum sanırım. uzaktan veya yakından konu şu !!!
    hasar veriyormu sana kaçan oyuncu, veremıyor. gemisiyle alıyormu hasar alamıyor yani ben adama hasar veremıyorum kovalıyorum kaçan adamda bana hasar veremıyor gemisiyle ama petiyle veriyor ama kovalıyorum benim petim ona hasar veremıyor.. umarım anlamışsınızdır... Aynı şey falcon keserkende geçerli Low da . Aynı konu kamufle şekilde roket tuşuyla yine yapılıyor gemi hasar vermiyor roketde atmıyor ama petine vurduryor. Umarım anlamışssınızdır

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben sizi anlıyorum ve diyorum ki, bu sistem baştan sonra bu şekilde gelişen bir sistem. Sorun var diyorsunuz ancak bunun bir olmadığını olsa olsa mantık hatası olabileceğini söylüyor, bu yüzden konu açın diyorum.

İyi forumlar.

8. calimeroo

calimeroo User

Neyse mantık olarak hem fikiriz sonucta sizinle, herkes en azından bu konu hakkında bir şeyler yazar buraya..iyi çalışmalar kg

9. Şimdi anlatacağım hikaye sizi şok edecek arkadaşlar :D

44 milyon şeref puanına sahiptim... Ama rütbeyi takmıyorum :D Çünkü bot bırakmakla rütbe yapıyor herkes... Şimdi sakın pazar günleri Hades dönenleri öne sürmeyin! Rütbeyi şuan bu oyunda en iyi bot yaparak elde ediyorsunuz... Neyse asıl anlatacağım hikayeyi sizlerle paylaşayım.

Tek cubi dönüyorum kafam rahat... :D :D Her şey güzel... 4 iris 4 flax ufak bir gemi geldi... Sıkıyor... Yahu git... Cubi herkese açık değil git...

Nasıl herkese açık değil ?! Yahu sende sıktığında elbette ortak ödül alırsın ama haritada 4 tane var... Ben tek kesmek istiyorum ve ben tek kesebiliyorum... Sende çok kesmek istiyorsan git... diğer cubileri kes ya da kesmeye çalış, ama kesemiyor san kesebilen adamın ekmeğine ortak olma... Buna hakkın yok! Sonra bam bam... Ekstra savaşlarda yaptım şeref 2-3 güne 7 milyona düştü :D :D Umurumda mı ? Değil...

Daha iyi oluyor kendini bir şey sanan albaylar filan daha çok dalıyor yürek yemiş gibi :D

Neden dalıyorlar öyle ? Kronos kapısını bitirip tacı almak marifet değilde ondan... Tacın var ama belkide 16.seviye değil her şeyin ya da LF-4 silahların tam değil... Bunu da genelde rütbe ne göre hesaplıyorlar... Neden rütbeye göre ?

Çünkü rütbe ne kadar yüksek ise o kadar oyunu ciddiye aldığın, bot yaptığın, daha uzun zamandır oyunda olduğunu ve oynadığını gösterir ve buda senin daha güçlü olduğunu gösterir bir bakıma...

Ben tıpkı öyle miyim ? Evet... Koydum mu yamulturum :D Ama rütbeyi takmadığım dan uzman çavuş gezerim :D

Neyse ekstra bilgiler veriyorum ama bu şart idi. Çünkü cidden kendisini bir şey sanıyor çoğu kişi...

TR-4 sunucunda tüm general kesiyorum... Benim rütbe çavuş :D :D

Neyse benim şeref iyice azaldı...

Sonra cubide zevkine arkadaş ile birbirimizin üstüne mayın koyuyoruz :D Sırf eğlence olsun :D

Benim canda azaldı taşa gittim 2-6 da :D Arkadaşım geldi gene mayın koydu :D Mayın bana vurdu ve benim pet gitti arkadaşıma sıktı :D

Bildiğin sıkıyor ama :D Sonra bende mayın filan koyuyor diye gemiyi kaçırdım biraz tam o sıra benim arkadaşı klan düşmanı kesiyor :D Pat yukarıda 6 milyon şeref gitti :D Bir oturdu ki içime... Dedim ne oluyor ? :D Ben ne yaptım :D Millet gülmekten yarıldı...

Düşün sıkmıyorsun... Pet sıkmış... Arkadaş mayın koydu yani mayına ölsem zaten ona yazmıyor ama arkadaşın üzerine tıklamış duruyorum oda o sıra mayın koyuyor mayın bana vurunca pet dönüp ona sıkıyor sonra onu biri kesiyor 10 saniye içinde - şeref bana geliyor...
    Pet ile belkide yaşana bilecek en trajik, absürt olaydır benim ki :D

Birde konu dışı ama bir hikayem daha var... Çok kısa...

Gene cubideyim Aegis geldi... Ufak gemi gene... Yahu grup atıyorum girmiyor... En azından kalkan filan basar bana bende cubiye sıkmasına izin veririm diyorum yok... Oyundan haberi yok... Şeref gitmesin diye :D :D Klan açıp ona savaş açtım :D :D

Yetmedi garanti olsun diye oyundan çıkıp girdim... Sonra bunu buldum... Etiket kırmızı idi... O sıra yanımda karımda var... Oda oynar oyunu...

Sonra bu arkadaşı kestim... Güm... - 800 bin şeref gitti... Çıldırdım var ya... Destek biriminde attım. Onlarda sorun yok dediler...

Bazen buga giriyor oyun işte... Tıpkı diroitlerimizi tami etmemize rağmen 1-2 tanesinin patlaması gibi...

Bunu da herkes bilir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.