Pet sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -akıncıbey1 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. petim ikide bir ben komut vermememe rağmen açılıyor sonra ben tıklayınca tekrar kapanıyor , 20 saniye falan sonra tekrar açılıyor neden ?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Klavyeden E tuşuna basıyor olabilirsiniz. Ayarlar / Klavye kısmından peti etkinleştirme tuşunuza bakın. Biraz dikkatlice izleyin. Sizin bir hareketiniz olmaksınız pet açılıp kapanıyor mu gözlemleyin.

Keyifli forumlar

3. modum aynı şey banada oluyor dediklerinizi yaptım supportada yazdım yok hata kodu falan yollayın diyor nasıl yapcam bi akıl verir misin?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Çerezlerinizi temizlemeyi denediniz mi?

İyi forumlar

5. çerez dediğiniz geçmiş mi?

evet modum şu an çerezleri temizledim ama yine öyle oluyor.ne yapmalıyım bi akıl ver Allah rızası için

evet modum şu an çerezleri temizledim ama yine öyle oluyor.ne yapmalıyım bi akıl ver Allah rızası için

belki işinize yarar diye söyliyim dedim şu an başka tarayıcıdan girdim sorun çıkmadı ama ben önceki tarayıcımdan memnunum ondan girmek istiyorum lütfen buna bi çare bulun modum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2014
  6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Sorun çıkaran tarayıcınız hangisi?

7. Merhaba ,

Chat'e yazı yazmaya çalışırken bazen bu durum olabiliyor. Yazarken kullandığınız " E " harfi aç-kapa olmasına neden olabiliyor.

İyi forumlar.

8. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Tarayıcı ayarlarlarınızı sıfırlayınız. Bazen indirdiğiniz programlar ya da açtığınız siteler siz farkında olmadan tarayıcınıza bazı eklentiler kurabiliyor varsa onlarıda kaldırınız sorun kalkacaktır diye düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.