PET sorusu, EKRAN sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ЯΛJФЛ_ЯФЛÐФ]-TR tarafından 24 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PET sorusu

Haritalarda bulunan bifenon aurus vb. tarzı madenleri PET modülü topluyor mu? Topluyor ise bu modül hammadde bulucu mu ? yoksa otomatik toplayıcı mı ?

EKRAN sorunu

Oyun ekranının sol üstündeki kutucuklara tıklıyorum kendiliğindne otmatik kapanıyor bu neden kaynaklıdır ? çözümü nedir ? Genel bir durum mudur ?

Örn - Gemi değiştirme kutucuğu ve Arkadaş kutucuğu çok sık oluyor.

2. the_flood

the_flood User

P.E.T sadece aurus topluyor dostum. kalanları sen toplamak zorundasın.

3. PET'in Otomatik Yağma (Kutu Toplama) Modülü sadece Arus'u toplar diğer geri kalan materyalleri toplamaz.

Dediğiniz ekran sorunu tüm kullanıcılarda olan bir hatadır. Umulur ki yakında düzelir.

4. vay arkadas her gecen gun bilgilenıyorum hiç haberım yoktu aurus topladından korsana gitmedimden

the_flood bunu beğendi.
  5. Cevaplar için teşekkürler

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim, onların da dediği gibi P.E.T yalnızca Aurus madenini toplamaktadır, diğerlerini sizin toplamanız gerekmektedir. Diğer bahsettiğiniz problem için ise gerekli raporlamalar yapılmış olup, en kısa zamanda düzelmesi beklenmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.