Pet Tamir Ettim 660 Uri Gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

neden gitti arkadaşlar ?
    petim patlamış onu tamir ettim.vip yada indirim yok ve 660 uri gitti.12 seviye petim var.zaten bunun sınırı 350 uri değil mi ? belki yanlış gözüküyodur diye çerezleri sildim tekrar baktım aynı miktar uri azalmış.başka tarayıcıdan baktım yine aynı.neden böyle oldu ?

2. coder545

coder545 User

yıllardır cozulmeyen bug , 2 kere tamır parası cekmıs

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Seyir defterinden hesabınızdan ne kadar Uridium çekildiğini kontrol edermisiniz ?

Arkadaşımızın belirttiği gibi , İnternet yoğunluğundan dolayı iki kez hesabınızdan tamir parası çekilmiş olabilir

Dilerseniz Support ' a başvurabilirsiniz

Keyifli Forumlar

4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Petlerde inanılmaz sıkıntı var. Ticaret modülü ile gönderiyorsun gelmiyor, kamikaze atıp porttan atlarsan oyundan gir çık yapana kadar pet aktif olmuyor gibi... Dolayısı ile sizde olan da buna benzer bir sorun ( yani sistem kaynaklı) olabileceğini düşünüyorum. Malesef elimizden de düzeltmek için birşey gelmiyor sorunlar düzelene kadar bekliyeceğiz..

eray bunu beğendi.
  5. crux20

crux20 User

modum 2 3 uri için supporta yalvaracak değiliz.neyse helali hoş olsun.konu kapatılabilir.

6. bu sürekli olan bişey pet kesiliyor açıyorsunuz tam tamir etmeden port atlayın yada sayfa yenileyin tekrar tamir etmiş gibi uri gidiyor..

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

P.E.T. İle ilgili şikayetlerinizi ilgili rapora ekleyeceğim

Konu açan kişinin isteği üzerine kilitlenmiştir

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.