PET tamirinde tamir kuponu kullanılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ateistkeci tarafından 14 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Selamlar!

Şimdi biliyorsunuz Premium olmayan oyuncularda PET'i tamir ederken Uridium istiyor ve bu PET her seviye atladığında artıyor, benim gibi oyuna para yatırmadan gelişmeye çalışan oyuncular için eminim ki bu önemli bir sorundur(Özellikle kapı yaparken kamikaze kullanıyorsanız her kamikaze kullanırken giden Uridium).

Fikrim şöyle ki; tamir kuponları şu an pek bir işimize yaramıyor,

Yani droidlerin hasar alması kapalı olduğu için(her ne kadar geçici bir sorun olsa da) şu an tamir kuponları tamamen işlevsiz durumda ve sürekli birikiyorlar.

PET'imiz patlatıldıktan sonra onu tamir etmek için Uridium harcamak yerine tamir kuponu harcasak?

Nasıl olacak? Her seviyede tamir için gereken Uridium artıyor bu sistemi alıp tamir kuponları için uygulasak? Hemen bir tablo ile fikrimi belirteyim :)

0-5 SeviyeÜcretsiz
    5-10 seviye1 tamir kuponu
    10-15 seviye2 tamir kuponu
    15-20 seviye3 tamir kuponu

Şu an ki durumda ilk seviyelerde PET'i tamir ederken Uridium istemiyor, aynı durum tamir kuponları için de geçerli olacak fakat ne zaman 5. seviyeyi geçti o zaman tamir kuponu istemeye başlayacak.

Umarım fikrimi desteklersiniz ve uygulamaya geçtiğini görürüz :)

Şimdi fark ettim ki anket eklemeyi unutmuşum, bir yetkili geldiğin zaman ekleme şansı varsa ekleyebilir mi? Veya konuyu arşive alsa ve ben tekrardan anket ekleyerek açsam :'D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2019
  2. tamir kuponu port tamiri veya yernde tamirde kulanılıyor benim gemide çok az var :D vip olan oyuncu kullanmaz zaten ama
    peti kamikaze ila patlatıp bilinçsizce kulanan oyuncuların zararına olur 500 uriduma tekaul ediyor tamir kuponu
    bence guzel duşunmuşsunuz ama biraz daha duşunun
    23 kasımda sıfırdan oynamaya başaldıgım hesabımda daha dogru duzgun tamir kuponu birikmedi :)

istege baglı olmalı

3. ateistkeci

ateistkeci User

Biriktirenlerin işine yarayacağını düşünüyorum :p

Hem yeni başlayan birisi PET alıp 5 seviye üzerine çıkarana kadar tamir kuponunun birikeceğini düşünüyorum :p

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzerine arşive taşınmıştır.

Yeni konu oluşturmanızı bekliyoruz :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.