Pet Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 15 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Bende Pet tasarımlarından Green chimera var, bugün haritada bu tasarımın amber rengini gördüm. Amber rengi tasarımın adını ve nasıl sahip olabileceğimizi bilen var mı arkadaşlar.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Green chimerayı nasıl aldıysanız gördüğünüz öbür tasarımıda o şekilde alabilirsiniz.Montaj sayesinde oluşturabilir ya da satışa geldiği zaman paymentten satın alabilirsiniz.

İyi forumlar

3. adeniza

adeniza User

Montaj sayesinde aldım ama bahsettiğim amber rengi montajda da paymentte de yok sahip olan bir arkadaş yazarsa sevinirim.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Montajda belirli ekipmanlar üretilmektedir.O seçenekler dışına çıkılamaz.Payment konusunda da pet tasarımları ara ara satışa gelmektedir.Geldiği zaman alabilirsiniz.Şuanda alma ihtimaliniz bulunmamakta.

İyi forumlar

5. adeniza

adeniza User

Admin arkadaşlar pet tasarımının adını ve nereden edinildiğini öğrendim. Bu tasarımın adı gold chimera ve etkinlikte bazı kapılardan alınıyormuş.

Son düzenlenen: 17 May 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.